Ето тези зодии ги очаква БЕБЕ в началото на 2018-та


Ето тези зодии ги очаква БЕБЕ в началото на 2018-та
Снимка: iStock/Guliver

Прекрасни новини за някои от зодиите в хороскопа! Ето кои ще бъдат най-големите щастливци, които ще получат най-големия и ценен дар от вселената в началото на годината:

Рак

Очаквано или не, съдбата е решила, че е време да ставате родители точно сега. Късметът и щастието ви ще бъдат огромни! Най-голямата радост се пада точно на вас. Децата са най-големият подарък за своите родители. Не се безпокойте, ще се справите с родителството. То е инстинкт, вроден на всеки от нас, така че по-добре забравете страховете си. Предстоят ви наистина приказни мигове, които ще променят живота ви и този на вашата половинка.

Скорпион

Подгответе се за голяма новина и голяма промяна. Вярвате или не, мигът на щастието идва и при вас. От сега нататък ви очакват само хубави неща, които ще изпълват сърцето ви с любов и вяра. Няма да ви е лесно да се справите с всички задължения и задачи, но с помощта на любимия човек всичко ще се нареди по план. Новият член на семейството ще бъде вашият прекрасен новогодишен подарък. Нямате нужда от нищо друго.

Овен

Чудесата съществуват. Те се случват, когато най-малко очакваме и идват при нас, за да ни покажат, че сме специални и заслужаваме само най-доброто. Прекрасната новина ще дойде и при вас, когато най-малко очаквате, за да бъде перфектната изненада за вас в началото на годината. Това ще ви донесе много силни емоции и някои страхове. Вложете енергията си само в положителни мисли и се настройте за ново начало.

Везни

Животът ви се променя точно сега. Дълго време сте мислили и планирали този момент, но въпреки всичко се чувствате неподготвени. Най-хубавите моменти в живота винаги ни разтърсват. Съдбата ви дарява с най-голямата радост и за вас остава да бъдете перфектните, любящи и грижовни родители, а всичко останало ще се нареди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама