Идеалният коледен подарък за него


Идеалният коледен подарък за него
Снимка: iStock/Guliver

Наближава Коледа и Нова година, когато традиционно подаряваме на близките си подаръци, с които искаме да ги зарадваме и да им покажем нашите чувства към тях.

Дори и да сте измислили идеалния подарък, често се случва да се притеснявате как ще бъде възприет. Подходящ ли е този подарък за нашите взаимоотношения? Прекалено скъп ли е или прекалено евтин? "Според мен това е страхотен подарък, но той/тя дали ще смята така?“

Правилният подарък зависи изцяло от това колко добре познавате специалния за вас човек

Продуктите на Braun предоставят най-доброто бръснене и постигане на страхотни стилове, като помагат на хората да се чувстват уверени и красиви всеки ден. Ето защо продуктите на Braun са много лични и не само улесняват ежедневните разкрасителни процедури, но и изразяват усещане за близост. Не бихте дали толкова съкровен подарък на всеки, както и не бихте искали да го получите от всеки. Връчването на подарък Braun символизира близостта на отношенията ви, тъй като това са много лични продукти, които отговарят на нуждите на партньора ви, на близките или приятелите ви. То показва, че имате отношение към ежедневните разкрасителни навици на вашите най-близки хора. Подарявайки продукт на Braun, вие със сигурност няма да сгрешите, тъй като марката засилва близостта в истинските взаимоотношения.

Когато става въпрос за даване на подаръци, Braun е марката, чрез която да покажете колко много означава даден човек за вас.

Ако се чудите какво да подарите на половинката си тази Коледа, ето и нашите предложения. Практични, които със сигурност ще се харесат на вашата половинка.

1. Series 3: Идеален подарък за него, електрическата самобръсначка Series 3 на Braun автоматично се адаптира към контурите на лицето и предоставя прецизно бръснене, дори на тридневна брада. Иновативната технология MicroComb улавя повече косъмчета с ножчетата си, като значително съкращава времето за бръснене, така че той може да се занимава с това, което му харесва. Приставката Clean & Renew осигурява по-лесно почистване, смяна и овлажняване на самобръсначката само с едно докосване.

2. cruZer6 Beard&Head: The cruZer6 Beard&Head е точният уред, от който се нуждае той, за да стилизира брадата и косата си по начина, по който иска. Със специалната функция click&lock, регулиращото се гребенче стои на мястото си, така че той може да се подстриже точно толкова, колкото иска. Този уред 2-в-1 е идеалният подарък за мъжете!

3. °CoolTec: Забравете за кожните раздразнения с °CoolTec – революционна самобръсначка за сухо бръснене, която премахва паренето. Тази иновативна охлаждаща технология, заедно с алуминиевата поставка, която охлажда интензивно кожата по време на бръснене и намалява червенината, паренето и чувството за сърбеж, без да използвате гелове или лосиони. Накрая той остава единствено с усещане за свежест.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама