Известни мами за кърменето


Известни мами за кърменето

Световната седмица на кърменето се празнува всяка година през първата седмица на август. Това е една от най-обсъжданите теми и сред известните майки. През годините те не само са споделяли свои кърмещи снимки, но и са изказвали мнение по темата. Предлагаме ви да прочетете какво смятат популярните мами.

Бионсе

"Свалих килограмите, които качих по време на бременността си, от кърмене и окуражавам всички жени да го правят. То не само е хубаво за бебето, но и за вас", сподели през 2012 година певицата, която има дъщеря, Блу Айви, от съпруга си Джей Зи.

Пенелопе Крус

"Кърмех сина си 13 месеца и планирам да направя същото с дъщеря ми. Кърменето е пристрастяващо. Трудно е, когато настъпи моментът да спреш", сподели преди време съпругата на Хавиер Бардем в интервю за сп. Allure.

Жизел Бюндхен

Бразилският супермодел е един от най-върлите привърженици на кърменето. Тя даже преди време поиска да се въведе световен закон, който да задължава майките да кърмят бебетата си през първите 6 месеца. Това й навлече критика от жени, които нямат кърма.

Селма Блеър

Актрисата беше шокирана от мнението на хората относно публичното кърмене. "Всички имаме зърна. Не ме интересува кого обиждам, моето бебе иска да яде."

Ким Кардашиян

Ким разкри, че е трябвало да спре да кърми 4-месечния си син Сейнт Уест, защото по-голямата й дъщеря Норт е била много ревнива.

"Норт Уест ме накара да спра. Първо тя плачеше много и се опитваше да го отблъсне от мен. Кърмех го... тя беше толкова ревнива, че взе една бутилка със сламка и я сложи на гърдата ми, тъй като искаше да пие същото, което и той. Тази седмица ми каза: "Мамо, вече не съм ядосана. Може да храниш малкото ми братче и няма да плача. Аз й отговорих, че няма как, защото кърмата ми е спряла", каза звездата в шоуто на сестра си Клоуи Кардашиян.

Аделе

"Знаете ли какво? Натискът върху нас е невероятен и всички тези хора, които ни казват, че трябва могат да ходят на майната си. Защото е трудно. Някои от нас просто не могат да го правят. Аз успях едва 9 седмици." 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама