Какъв коледен подарък да изберем според зодията - 2 част


Какъв коледен подарък да изберем според зодията - 2 част
Снимка: iStock/Guliver

Прочетете първата част ТУК!

Везни

Всъщност, Везните съвсем не са претенциозни, но пък са до болка откровени и ще ви кажат направо ако сметнат, че подаръкът не е подходящ. Те обичат индивидуалното внимание, така че забравете за всякакви битови вещи. Тъй като държат изключително много на точността, хубав часовник би свършил чудесна работа.

Скорпион

Ако искате да не бъдете критикувани, то изберете нещо луксозно или нещо, което ще стимулира техния интелект. Всъщност, дори да вложите цяло състояние в техния подарък, те ще бъдат недоволни, ако не усетят личното ви отношение. По-добре отделете повече време за търсене на лимитирани издания книги, дрехи, изработени по поръчка или нещо друго, което не може да бъде купено в бързината.

Стрелец

Те ще се зарадват на подаръци, които не са традиционни. Стрелците обичат да пътуват и мразят да бъдат вързани на едно място. Това предполага и тяхната силно изразена спортна натура – обичат активностите и комуникацията. И мъжете, и жените, родени под този знак, биха се зарадвали на уикенд за двама в някое малко селце, самолетни билети, спортен комплект или карта за фитнес.

Козирог

Козирозите имат афинитет към историята и обичат традициите. Подходящи подаръци са всички, които няма да изгубят стойността си във времето, даже напротив – ще стават все по-ценни. И ако антикварните реликви и отлежалите бутилки вино не са ви по джоба, то насочете се към ръкавици или портфейл от хубава кожа.

Водолей

Водолеите харесват иновативни подаръци, както и такива, които биха стимулирали въображението. За мъжете Водолеи изключително удачен вариант е хубава колекционерска книга с фотографии или изискан тефтер с луксозна химикалка. Жените, родени под този знак, пък се увличат по източните практики – йога, медитация, био и еко начин на живот, така че можете да насочите вниманието си в тази насока.

Риби

Рибите са романтици по душа. Всичко, което ще ги избави от реалността, е подходящ подарък за представителите на тази зодия. Може да купите някаква козметика с опияняващ аромат, хубава книга за далечни светове или картина с изобразен красив пейзаж. Най-съществено при купуването на подарък за тази зодия е да донесе хармония и спокойствие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама