Много безплатни семейни забавления на Фамилатлон 2022


Много безплатни семейни забавления на Фамилатлон 2022
Снимка: iStock

На 3 септември, в рамките на Sofia Summer Fest, зад музея "Земята и хората", ще има много смях, емоции и вълнуващи срещи. Деца и родители заедно ще участват в различни творчески работилници, спортни предизвикателства и развиващи занимания. За 14-та поредна година Фамилатлон ще обедини знанието, спорта, експериментаторския дух и здравословния живот в един специален ден за цялото семейство. Входът ще е безплатен за всички посетители.

От 10:00 часа в съботния ден посетителите на Фамилатлон 2022 ще могат да се срещнат с десетки организации, които ще споделят своя опит чрез игри, предизвикателства и разнообразни активности. Всяко семейство ще изпробва нови активности и ще подреди своя програма за един незабравим ден.

Най-малките вело любители на възраст от 2 до 6 години ще получат възможност да се включат в "Малък велопоход" със специални награди.

Голямата сцена на Sofia Summer Fest ще посрещне талантливи малки и пораснали деца, които ще огласят парка с ангелски гласове, ще приковат вниманието ни с актьорски талант и ще ни изненадват.

Всяко дете ще си тръгне от събитието с малък подарък, а всеки родител с куп приятни емоции и удовлетворението за качествено прекарано време с децата си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама