Наближава Узана Поляна Фест 2014


Наближава Узана Поляна Фест 2014

Еко Академия и арт ателиета, презентационен и дзен центрове, уникален еко пазар на малки производители, включително на български био продукти от цялата страна и впечатляваща музикална програма за планинските вечери – това ви чака на Узана Поляна Фест 2014.

За четвърта поредна година, споделящите зеления лайфстайл и отговорни към природата, ще се съберат на станалия вече емблематичен фестивал, който се случва в самия географския център на България – местността Узана, Габрово, от 18 до 20 юли.

Входът, както винаги досега, е безплатен, а програмата - изобилна палитра от занимания – до едно показващи “възможния друг живот”.

Узана Поляна Фест е пътешествие из “страната на алтернативите” за по-осъзнат и отговорен живот, където можете да намерите множество "острови на промяната”:

В презентационния център ще можете да чуете вълнуващите представяния от хората, които живеят и случват промяната в страната ни за по-осъзнат и чист свят с теми от опазване на биорзанообразието, до това как да създадем общество, което рециклира на 100% отпадъците си. Сред лекторите са екологично сдружение “За Земята”, група “Де Растеж”, Българска Фондация Биоразнообразие, Центърът за спасяване на диви животни и много други.

Специален гост в програмата на тазгодишното издание на фестивала е Джон Мълроу от Илинойския университет, който с работата си по цял свят разпространява посланието за силата на малките решения да бъдат реалната причина за голямата промяна в мисленето и поведението в съвременното ни консуматорско общество. Градско земеделие, компостиране, иновации в техниките за рециклиране са само някои от темите, които младата звезда от Илинойс ще засегне на Узана.

Освен всички еко активности като радио проследяване на костенурки с Фондация “Геа Челониа”, изкачване на връх Исполин с габровците от “Мечти и отбори” и десетките вълнуващи игри в Еко Академията, ви очаква и атрактивна вечерна програма с групите Мерудия, БОНБОГ - Тъпани и Гайди, Funkaround, VoxBox - SKILLER и Павел Терзийски и Венци Благоев Jazztet.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама