Наистина любов: Той се влюби в самотна майка и осинови 6-те ѝ деца (СНИМКИ)


Наистина любов: Той се влюби в самотна майка и осинови 6-те ѝ деца (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Техният романс е обречен на провал, поне така твърдят скептиците. За щастие Тони и Лекси Томас не са ги послушали и тази любовна история е прераснала в нещо много по-голямо. 

Вижте още: 7 мита за отглеждането на деца, които трябва да знаете

Запознават се в приложение за необвързани

Тони Томас и Лекси се запознават в сайт за запознанства. Това се случва само месец, след като Лекси, майка, която си седи у дома, за да гледа децата си, решава да се регистрира в сайта. По това време тя живее в Кентъки и има шест сина: Илайджа на 16 години, Исая на 15, Итън на 14, Шелдън на 12, Симеон на 10 и Иридиус, който е на 7.

Любов от пръв поглед

Двойката започва да си говори онлайн и връзката им скоро прераства в нещо голямо. Най-накрая Тони решава да отлети, за да се види за първи път очи в очи с Лекси и нейното голямо семейство в Кентъки.

Когато се виждат на живо, моментално се влюбват един в друг. Никой от близките и родните им не вярва, че връзката им ще се получи. Лекси разкри, че шансовете наистина не са били в тяхна полза заради голямото разстояние, на което живеят и факта, че тя има 6 деца.

Вижте още: 4 съвета, с които децата ви да не станат нарциси

За Лекси тази среща е ЧУДО

Тони също има 21-годишна дъщеря от приключилата си връзка и взима сериозното решение да осинови 6-те момчета на Лекси. Документите за осиновяване отнемат четири години след сватбата им и най-накрая той официално стана баща на момчетата.

Техният биологичен баща никога не е бил в живота им и децата не са го виждали от малки, така че Тони е истинска благословия в живота им. Лекси сподели, че децата ѝ толкова много го обичат, че дори за миг не са се поколебали да бъдат осиновени от него.

Сега Тони е в свидетелствата за раждане на всички деца като техен баща. Едно от децата дори настояло да смени бащиното и фамилното си име с това на Тони. Щастливото семейство в момента живее във Флорида.

А в голямото им семейство се появяват още две деца - Лекси ражда от Тони момченце и момиченце, за които често се грижат техните шестима братя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама