Най-добрите дестинации за меден месец


Най-добрите дестинации за меден месец
Снимка: iStock/Guliver

Меденият месец е едно най-вълнуващите преживявания след сватбата (Перфектната сватба според зодията ТУК). Някои психолози обаче твърдят, че трябва да ходите на романтично пътешествие не само след като сте минали под венчилото, но и всяка година. Чувството, че отново сте младоженци ще засили връзката ви. Всички щастливи двойки обикновено организират романтични пътувания 1-2 пъти в годината. А ето и кои са най-добрите дестинации за меден месец:

Невероятно красивите Малдиви

Малдивите определено няма да ви разочароват. Макар че мнозина смятат, че тази островна държава е много скъпа дестинация, това не е така. Днес дори може да наемете стая в хотел за 50 долара. Полетът не е по-скъп в сравнение с този до Тайланд, например, но приключението си заслужава. Най-предпочитаното време за посещение е от октомври до април заради по-добрия климат.

Любовно приключение на Сейшелите

Ако сте сънували сън, в който са присъствали палми, изумрудена вода и безкрайно спокойствие - това са Сейшелите. Освен това, за разлика от Малдивите, има много повече възможности за интересни екскурзии. Очарователните залези само биха допълнили емоцията от един незабравим меден месец.

На гръцки остров

В Гърция има много райски кътчета, които може да посетите с любимия си. Остров Милош, една от малко познатите перли на гръцкото море, със сигурност ще ви остави без дъх. Апартаментите с изглед към девствената природа само допълват романтичната атмосфера.

Тайланд - рай за влюбените

Макар предпочитаните дестинации да са Пукет или Патая, Тайланд предлага още много други малки изкусителни острови, които ще направят медения месец много по-запомнящ се. Пътуването до там е доста дълго, но всяка минута си заслужава. Джунгла, залези и чаша вино - разбира се, споделени с любимия човек.

Канарските острови 

Испания е много предпочитана от младоженците заради фиестите и сангрията, но Канарските острови са много повече. Твърди се, че на Канарите дори има специални хотели, които забраняват настаняването на деца. Това е така, за да може влюбените двойки да не бъдат смущавани от детска глъч, а да се насладят на времето, прекарано един с друг.

Романтиката на Италия 

Меденият месец в Италия никога не трябва да бъде предварително плануван. Хванете първия полет, вземете си карта и изберете случайни дестинации. Венеция, Тоскана, Флоренция, Рим... все места, които трябва да се видят и то по няколко пъти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама