Сибина Григорова: Насилието не търпи компромиси


Сибина Григорова: Насилието не търпи компромиси

Една от най-обичаните телевизионни водещи у нас Сибина Григорова подкрепя кампанията на AVON "Говори открито срещу домашното насилие". Тя и съпругът й Асен застават зад инициативата, която цели да пребори страшния проблем и да анализира причините за него.

"Насилието е крайна форма на слабост – то нищо не решава, а общество, което го допуска, е болно общество. Нужно е да признаем проблема, за да видим и решението му. Любовта и агресията не могат да живеят под един покрив.

Съветът ми към жертвите е да не правят компромиси и да не отстъпват пред насилника. Агресията е ескалация на неуважение, последното убежище на слабостта и некомпетентността. Няма причина да вярвате, че случила се веднъж, тя няма да се повтори", убедена е Сибина.

Двамата със съпруга й Асен Григоров са едно от четирите известни български семейства, които тази година застават зад каузата на AVON "Говори открито срещу домашното насилие". В България кампанията се провежда за трета поредна година и цели набиране на средства в помощ на пострадалите жени и техните деца. "Заставаме срещу насилието, защото то не решава проблеми, а създава нови", казват Григорови.

Научи как можеш да помогнеш със закупуването на благотворителен продукт на сайта на кампанията govoriotkrito.bg.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама