Сватба напук на мощна буря и коронавируса (ВИДЕО)


Сватба напук на мощна буря и коронавируса (ВИДЕО)
Снимка: Личен архив

Ако глобалната пандемия не е достатъчна, че да обявим 2020 за ужасна година, то изглежда ще е лесно да се намерят още причини. В това се убедиха българката Милена и американецът Итън, които си казаха "Да!" насред комбинация от катастрофи.

Първо COVID-19 накара двойката да покани гостите си от САЩ не как да е, а през таблети, а после буря отнесе щастливото събитие. Как въобще е възможно да се случи такава сватба видяхме от видеоклип, който булката публикува във Facebook.

Сватбата във врачанското село Бели извор се случила миналата събота със забавна група гости. От страна на булката се включили всички роднини, които посетили щастливото събитие. Приятелите и семейството на младоженецът обаче останали заключени по домовете си, след като САЩ забраниха полетите. След чудене двойката решила да подходи нестандартно и с помощта на специалисти излъчили сватбата за чуждестранните "гости". Те изградили "стена от таблети", от която на живо "присъствали" всички важни хора.

В упорството си да не отменят сватбата Милена и Итън издържат докрай и дори разразилата се буря не успява да ги спре. Така накрая все пак си казват и "Да!", и "I do!" напук на всичко и определено са получили един незабравим ден.

Щастливата двойка се познава от две години. Запознават се на курсове по английски, където Милена ходила, докато Итън искал да научи български. Малко преди той да си тръгне обратно за Америка двамата се срещат и започва любовта, която днес побеждава всички беди на 2020 година.

Цялата история можете да видите във видеото на булката:

Сподели с твоите приятели

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама