Забавно: Как се женят в различните български градове


Забавно: Как се женят в различните български градове
Снимка: iStock

София

Женят се на 40-45, да улегнат малко. Там са хай-лайф и са над нещата. До тогава са ларж, наркотици, рокендрол и третото не помня какво беше.

Пловдив

Женят се в пубертета, обикновено единият е от село, другият е от града и така остават до края. Изневери, скандали, циркове, по 4-5 любовника, но не се развеждат, защото хората говорят все пак.

Бургас 

В периода май-септември е "имам отворена връзка с жената и тя не се сърди, защото сега е моментът да се опита от всичко". От Полша, Чехия, Дубай... От септември до април живеят на семейни начала, защото иначе как сам да си плащаш отоплението в тази люта зима от плюс 28 градуса навън през зимните месеци?

Варна

Същото като в Бургас, но там септември се женят, за да имат на януари 50 процента отстъпка на данъка на апартамента, понеже са скръндзи. Март, като мине данъчният период, се развеждат.

Велико Търново

Там въздишат пред телевизора до 35 после се женят за софиянци като се представят, че са на 40 и "колко много са видели от живота и е време да се задомят". То за кой да се оженят иначе? Все пак Търново е малката столица на България. Другите им са под нивото.

Габрово

Там не се женят, защото севлиевци отказват да платят чужда сватба.

Ловеч

Не се женят, защото там всички са роднини.

Плевен

Там се раждат на 30 вече оженени и на толкова си остават. Няма млади, няма стари. Има поверие, че може би са вампири там...

Русе

Женят се, за да могат да участват в риалити шоу "Смени жената по русенски!" с румънски семейства.

Враца, Мездра, Видин

Там е Бермудският триъгълник на България. Няма статистка за женени и разведени, защото който е отишъл там, не се е върнал да разкаже.

 

Всяка прилика с реални лица и събития е напълно възможна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама