Риби 20 февуари - 20 Март

horoscope_image
Оценка
Здраве3
Късмет3
Любов3
Работа 3
Пари 4

Годишен хороскоп за Риби

Годината, която ви очаква ще е наситена и активна. Никак, никак няма да ви е скучно. Не се оплаквайте, вие точно това искате!  Започнали сте процеси, които ще трябва да продължите и завършите през тази година. Още в първите дни на януари ще трябва бързо да се оттърсите от празничния унес. Очаква ви много работа, четене, анализиране. Не пестете сили, събудете вдъхновението си.

Февруари ще премине като сън. Ще сте забързани от една дейност в друга, но ще сте щастливи и доволни от резултатите. През март е добре да се пощадите и да намалите темпото. Все пак ще са ви необходими сили и за останалото време от годината. 

Април и май ще е добре да отделите поне една седмица за съвместна почивка със семейството ви. Покрай служебните ви задължения времето с близките ви ще е намаляло и това ще се усети. Не позволявайте отдалечаване от близките ви хора. Лятната ваканция ще закъснее, тъй като през юни ще имате отговорности, свързани с децата. Осигурете си достатъчно сън и направете всичко възможно, за да запазите спокойствието си. Само така ще излезете победители от трудна ситуация.

Юли е добре да заминете за по-дълго време далече от цивилизацията. Много вероятно е тогава да срещнете нови приятели и да се увлечете от нови идеи. През август може да направите плавно завръщане към работния ритъм, но без да се претоварвате. Началото на септември е добро време за извънредна почивка. 

Есента ще ви завари с нови сили, енергия и вдъхновение за покоряването на нови върхове. Не позволявайте на никого да ви разколебае в начинанията ви. Със сигурност ще се чувствате уморени, затова се хранете здравословно, не забравяйте за физическата активност. Някои представители на знака може да сключат брак.

Ноември и декември ще внесат разнообразие в ежедневието ви. Няма да ви остане време за притеснения или тревоги, прескачайки от служебните в личните отговорности и задължения. Постигнатото през годината ще е много и ще бележи началото на продължителен успешен период за вас. 

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Още от хороскоп