Андреа с първо интервю след раздялата с Кобрата


Андреа с първо интервю след раздялата с Кобрата
Снимка: Facebook

"Не се чувствам предадена", това каза Андреа в първото си интервю след раздялата с Кубрат Пулев, когото преди обвини в многократни изневери.

Поп фолк певицата разкри пред в. "България днес", че никой не я е предавал в трудните моменти, през които минава, поради простата причина, че около себе си има само и единствено хора, на които може да разчита. Бившата половинка на Кобрата не усеща удари от близки приятели в тежките етапи от живота си. Тя никога не е имала фалшиви хора около себе си, които могат да ѝ нанесат такова предателство. Разкрива, че има силна интуиция в тези отношения и ако един човек е неискрен от самото начало, то той просто не е част от обкръжението й. В едно Андреа е сигурна:

"Няма да обсъждам личния си живот! Не ми се занимава. Не мога да променям хората и да им казвам кое е добре и зле. Мога само да се отдръпна и да продължа моя път, което е най-доброто", категорична е Теодора, както е истинското име на певицата.

ВИЖТЕ ТУК КАК СЕ ВТАЛИ АНДРЕА СЛЕД РАЗДЯЛАТА

От разговора с певицата става ясно, че последните ѝ проекти са вдъхновени именно от обратите, през които Андреа преминава в последно време. Изпълнителката не желае да говори за отношенията си с Кобрата, както и за спекулациите по неин адрес. Въпреки това отговори на един от най-важните въпроси, от които феновете й се интересуват. А именно "Посветена ли е песента "Егоист" на последните събития в живота й?".

"Може да се каже, че парчето е повлияно от личния ми живот, но това е неизбежно за изпълнителите", сподели Андреа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама