5 красиви идеи за коледна украса на елхата


5 красиви идеи за коледна украса на елхата
Снимка: iStock/Guliver

Ако случайно са ви омръзнали играчките, с които украсявате елхата всяка година, може би е време да "поразчупите" малко традиционното дърво. Все пак, то е звездата на празника и му се полага пищна и специална декорация! Независимо дали си падате по определена цветова схема, обичате класическия стил, или пък нетрадиционните играчки, сигурни сме, че ще намерите нещо, отразяващо вашите вкус и личност, в тези 5 идеи за коледна украса на елхата!

Панделки вместо гирлянди

Да, гирляндите са класика, но дебелите златни панделки придават елегантност и стил. Те могат да бъдат намерени навсякъде, продават се на ролка, можете да избирате между различни цветове и десени, а на всичкото отгоре когато приключите с елхата, остатъкът ще ви влезе в употреба и при опаковането на подаръците!

елха

Навалял сняг

Когато бяхме деца, създавахме снежен ефект с помощта на памук. Е, вече има най-различни спрейове, благодарение на които да пресъздадете зашеметяваща зимна гледка в хола.

елха

Каре за рустик стил

През последните години рустик стилът в интериорния дизайн е точно толкова популярен, колкото и винтидж. Създавайте това грубо, традиционно излъчване с помощта на карирани панделки и дървени играчки.

елха

Цветя вместо топки

Някои биха определили тази декорация като кич, а други биха се влюбили в нея. Едно е сигурно – няма да намерите по-екстравагантна! Изкуствени рози, големи светещи цветя и всички останали флорални елементи са желателни.

елха

Елха… без елха

За любителите на минимализма сме подготвили тези нетрадиционни идеи за украса. Можете да създадете своята елха (или поне силуета й) с помощта на топки, лавици, книги, LED лампички и какво ли още не.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама