5 идеи какво да подарите на половинката си тази Коледа


5 идеи какво да подарите на половинката си тази Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Избирането на подарък за човек, който има всичко, е плашещо. Но избирането на подарък за човек, който има всичко, включително страхотен стил, може да се окаже практически невъзможно. Разхождайки се из мъжките магазини в търсене на идеалния подарък за половинката, гарантирано ще се сблъскате със същите стари идеи: съмнителни кошници с храна и вино, чорапи и вратовръзка в тон или пък портфейл и колан. Банално, нали? Затова днес ще ви предложим няколко по-различни, но също толкова страхотни идеи за мъжки подаръци, които можете да закупите лесно и бързo с кредитна карта или в брой!

1. Електрическа самобръсначка

За човека, който просто няма достатъчно време, изберете машинка, която е безкабелна и работи под вода. Това е наистина страхотен подарък от „практичната категория” и би зарадвал всеки по-суетен господин. Бъдете сигурни, че няма да сбъркате, ако се спрете на самобръсначка с гъвкава глава, възможност да подстригване и зареждащите се батерии, които издържат поне час в режим на работа.

2. Апарат за моментни снимки

Ако с половинката обичате да пътувате, да прекарвате време сред природата или с приятели, то най-вероятно искате да запазите тези спомени по възможно най-добрия начин. Всички знаем колко несигурни могат да бъдат съвременните телефони по отношение на снимките. Но дори и да имате на компютъра си подредени папки с всички файлове, вероятността те да видят „бял свят” на хартиен носител не е голяма. А какво по-романтично от готин албум с истински снимки, който да разгледате, пиейки чаша вино? Ето защо апаратите за моментни снимки са наистина жесток подарък, който комбинира романтика с технология.

3. Екстремно преживяване

Тук опциите са много и всичко зависи от предпочитанията на вашия любим. Разбира се, ако досега той не е търсил адреналин чрез подобни преживявания, може би не е най-добрата идея да го изненадате със скок с бънджи. Заложете на нещо сигурно, в което може да участвате като двойка – офроуд сафари, рафтинг, полет с балон и други.

4. Кафемашина

Нима има по-хубав начин да започнете деня си от чаша ароматно кафе? А знаете ли, че вече има и модели кафемашини с Wi-Fi? Освен че половинката ви ще се побърка от радост покрай новата си „играчка”, това ще ви спести и няколко минути сън.

5. Билет за мач/концерт

Ако искате да подарите билет за театър, концерт или спортно събитие на любим човек, но не знаете кое най-много ще го зарадва, винаги можете да поразпитате приятелите му за предпочитаните отбори или групи. От друга страна, вероятността и вие да се насладите на разходка в чужбина по този повод е доста голяма.

И тъй като всички знаем, че покрай празниците парите често не стигат, винаги можете да се доверите на стабилен партньор като БНП Париба Лични Финанси, за да финансирате покупката си и да зарадвате любимия мъж с невероятен подарък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Коледен дух


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама