7 страхотни аксесоара, които да подарите за Коледа


7 страхотни аксесоара, които да подарите за Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Ах, братовчедката Мария. Познавате я, обичате я, но нямате идея какво да й купите за празниците. Или пък в офиса разигравате томбола и се чудите какво да вземете на вашето „другарче“. В случаите, когато не познавате особено добре вкуса или размера на дрехите, на помощ идват аксесоарите. Днес сме ви приготвили няколко страхотни идеи, които със сигурност биха зарадвали всяка жена!

1. Лента за глава

Всички жени знаем, че е много по-бързо и лесно да сложим една лента за глава, отколкото да усъвършенстваме френска плитка. Особено в коледния сезон има страхотен избор от празнични варианти!

2. Калъф за лаптоп

Чудесен подарък за колежката, на която нямате никаква идея какво би й харесало. Всъщност, това е най-важният работен аксесоар, така че бихте могли да се развихрите с различни десени, а защо не и някой забавен слоган.

3. Копринен или вълнен шал

Коприненият шал е наистина неподвластен на времето, особено ако има фин романтичен принт. Вълненият пък е наистина уютен и подходящ за студените месеци. Най-важното е да е с качествена изработка, а изборът на модел е изцяло ваш.

4. Слънчеви очила

Не можете да сбъркате с чифт очила, които изглеждат добре на всяка форма на лицето. Те имат леко заоблен силует, който изглежда добре както на по-овално лице, така и на супер високи скули.

5. Несесер за козметика

Няма да си кривим душата – това е доста „неличен“ подарък, но затова пък наистина практичен. Можете да заложите на вариант за пътуване със сладък принт.

6. Брошка

Изненадващо е, но можете да купите една и съща брошка и на страхотната си леля, и на модерната си колежка. Изберете модел с голяма безопасна игла или флорален мотив – без кристали и камъчета.

7. Персонализиран ключодържател

Не подценявайте фината сила на малките аксесоари, които се използват ежедневно. Заложете на персонализиран ключодържател с инициали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама