5 тенденции при грима тази есен


5 тенденции при грима тази есен
Снимка: iStock/Guliver

Изкусни, бляскави и напълно приложими - това са най-добрите прилагателни, които описват тенденциите при грима тази есен. Заредете добре козметичния си несесер, защото няма начин да не намерите вдъхновение в тези трендове.

Лилави акценти

Лилавото във всичките му нюанси е един от онези перфектни нюанси за преминаване от топло към по-хладно. Наситено лилавата слива се чувства далеч по-драматична от летните прасковени тонове. А освен това изглежда еднакво добре както на кожа с летен загар, така и на светла.

Опушени, но бляскави очи

Омекотете драматичните опушени очи, като добавите нотка на блясък във вътрешните ъгли с разкошни златни отблясъци. Нима има нещо по-есенно от преливащи бежови и златни нюанси? Разбира се, нека останалата част от грима да е минимална.

4 ГРЕШКИ ПРИ ГРИМИРАНЕТО НА ОЧИ

Лъскави устни

Ето, че класическият гланц за устни се завърна със стил. Дали заради Меган Маркъл и нейната любов към гланцовете, или пък просто защото "всичко ново е добре забравено старо", няма значение - не пропускайте възможността да си вземете ново червило с блясък.

Свежа кожа

Чистата и свежа кожа е винаги на мода. Подчертавайте скулите и слагайте покритие, само когато е необходимо. Използването на хидратант или ББ крем със засилваща сиянието формула ще позволи на кожата ви да блести.

Цветна спирала за очи

Цветните мигли, които се доказаха като част от тенденциите за грим през есента на 2019 г., нямат нищо общо с тъмно сините или кафяви нюанси, които може би очаквате. Напротив, неон и циклама са само част от цветовете, които сякаш се опитват да задържат лятото малко по-дълго.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама