6 трика за красота от Меган Маркъл


6 трика за красота от Меган Маркъл
Снимка: Getty Images/Guliver

Откакто стана херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл не говори нито за бюти рутината си, нито за любимите си продукти, за да фокусира цялата си енергия върху филантропската си работа и майчинството. Но ако се вгледаме внимателно, има някои характерни трикове, които красивата кралска особа прилага ежедневно. Съвсем спокойно можем да кажем, че Меган създава свой собствен път, що се отнася до медийния образ и външния вид. Може би е събрала доста съвети от снаха си, Кейт Мидълтън, а вероятно дори е намерила вдъхновение и у покойната принцеса Даяна, но със сигурност тя нито веднъж не е изневерила на собствения си стил.

1. Подстригва се често, за да не прави впечатление

Подобно на принцеса Даяна, Меган избира да подстригва косата си редовно и със съвсем малки изменения, за да не фрапира с рязка промяна в прическата. Диана очевидно е взела това решение, за да гарантира, че вниманието на пресата е изцяло върху благотворителната й работа, а не върху прическата.

2. Луничките винаги трябва да са на показ

Една от най-известните "тайни" за красота на Меган е, че тя постоянно акцентира на луничките си. Това е и една от причините гримът й винаги да изглежда супер естествен и свеж. Дори на сватбата си тя е решила да не залага на покривен фон дьо тен, за да могат малките петънца да изпъкнат.

3. Обожава гланцове за устни

Един от най-изненадващите факти за Меган е, че тя много обича бляскавият финиш върху устните. Разбира се, когато си кралска особа не можеш да се появиш с няколко слоя глос, но тя винаги намира фин начин да подчертае устните си без да залага на матови червила.

ФОРМАТА НА УСТНИТЕ ИЗДАВА КАКВА СТЕ В ЛЮБОВТА!

4. Отделя много време на грижа за кожата

Разбира се, успешният вид не може без поне малко грим, но дългогодишният гримьор и личен приятел на Меган, Даниел Мартин, споделя че тя залага много повече на бялата козметика. Красавицата има строги ритуали по почистване и хидратация, редовно ходи на лицев масаж, а когато й предстои важно събитие носи и специални фасети в устата, които да "повдигнат" лицето й.

5. Експериментира с очната линия

Рядко ще успеете да видите Меган със сенки или някакъв ексцентричен грим. По време на обиколката на принц Хари из Мароко тя почерпи вдъхновение от традициите за красота на страната и използва черна очна линия, за да подчертае очите си.

6. Тъмният лак за нокти не е табу

Едно от кралските правила, което се наследява през поколенията е, че ярките нокти са забранени. Кралицата, а също и Кейт Мидълтън са известни с това, че носят един и същ бледорозов нюанс години наред. Меган също се придържаше към изчистения маникюр, докато беше бременна, но след това започна да залага на тъмно лилави и почти черни нюанси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама