5 ценни любовни урока от Хоакин Финикс и Рууни Мара


5 ценни любовни урока от Хоакин Финикс и Рууни Мара
Снимка: Getty/Guliver

Макар да крият ревностно връзката си от светлината на прожекторите, Хоакин Финикс и Рууни Мара трудно могат да прикрият привързаността и любовта, които сякаш струят от тях. Двойката е заедно от няколко години и ако се вгледаме малко по-добре в отношенията им, ще видим, че двамата актьори си пасват като „ръка и ръкавица”. Финикс и Мара съществуват в своя малък свят, но ни позволяват да научим малко за това как се обгрижва една връзка.

Ето какви жертви са правили звездите, за да получат роля (снимки)

1. Не се страхувайте да направите първия ход

Рууни Мара „хвана окото” на Хоакин по време на филма „Тя“. Финикс обаче смятал, че няма начин тя да го харесва и откровено се страхувал да направи първата крачка. По-късно се оказа, че Рууни се чувствала по същия начин, но пък срамът я спирал. Актьорът веднъж сподели в свое интервю: „Тя е единственото момиче, с което някога съм общувал в интернет. Бяхме просто приятели по имейл.”

2. Понякога присъствието на половинката е „терапевтично”

Финикс неведнъж е споделял, че страда от чувство на тревожност. Това често се е отразявало на работата му, защото да бъде център на внимание е голям проблем за него. Успехът на последния му филм, Жокера, означаваше медиен интерес, множество изяви на червения килим, което можеше да бъде истински кошмар, ако Рууни не беше до него навсякъде, осигурявайки комфорт и подкрепа.

3. Ценете странностите на другия, не ги променяйте

Снимката на Финикс и Мара, които се наслаждават на вегански бургери след Оскарите взриви онлайн пространството. Разбира се, за някои това може да изглежда не на място, но за тях важното е да са заедно и да правят това, което ги прави щастливи.

4. Възрастта не определя връзката

Между Хоакин Финикс и Рууни Мара има 11-годишна разлика, но честно казано дори не сме сигурни, че изобщо някой е забелязал. В крайна сметка, те не са първият пример за това, че любовта не познава възрастови разлики и няма да бъдат последния.

Вижте тази публикация в Instagram.

“The Hollywood Foreign Press Association announced that this year’s Golden Globe Awards would - for the very first time - serve an all plant-based dinner. By acknowledging animal agriculture’s role in the degradation of our planet and boldly taking measures to do its part to reduce harm, the HFPA has shown great leadership. Thank you, Mr. Soria, the brilliant chefs, and everyone working so hard to confront the environmental perils we face by supporting a plant-based 77th Golden Globes celebration.” - Joaquin . . . . . #joaquinphoenix #rooneymara #plantbased #goldenglobes #planet #animals #humanity #globalwarming #hfpa #climatecrisis #climateemergency #carbonoffset #newdecade #2020 #compassionisalwaysinfashion #babybro #firstpost #vegan #rebelwithacause #gamechanger

Публикация, споделена от Rain Phoenix (@rainjphoenix) на

5. Малките неща имат значение

Като за филмови звезди, двамата актьори водят сравнително обикновени животи. Те обичат да медитират, да играят с кучетата си и да четат. Веднъж Феникс каза, че въпреки че не е запален телевизионен маниак, е издържал 10-часов документален филм, само защото Рууни е искала. Понякога дори и най-малките жестове могат да направят всичко различно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама