Ето какви жертви са правили звездите, за да получат роля (снимки)


Ето какви жертви са правили звездите, за да получат роля (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Актьорите се отказват от много неща, за да получат роля във филм или сериал. Най-пресният пример е Хоакин Финикс (44), който е неузнаваем, след като получи главната роля в новия филм за Жокера.

В средата на септември Финикс се появи на филмовия фестивал в Торонто, където шокира публиката с външния си вид. Финикс е толкова отслабнал, че феновете му коментираха в социалните мрежи, че това е белег на абсолютна посветеност на новата му роля и че прилича на истинския Джокер от комиксите за Батман.

Във филмовата индустрия има много примери за голяма загуба на тегло или напълняване за определена роля.

Крисчън Бейл заради филма "Механикът" е отслабнал с цели 30 килограма и се е придържал към фразата "по-малкото е повече". Той е изяждал на ден само по една ябълка или консерва риба тон.

Зрителите се шегуват, че Финикс е отслабнал драстично точно защото е следвал инструкциите на Бейл за загуба на килограми.

"Трудно е да отслабнеш или да напълнееш за дадена роля, но правиш това, което е нужно. Когато веднъж преминеш през този процес, знаеш какво да очакваш в бъдеще, но заради това и страдаш повече", споделя Финикс.

За разлика от предишните двама актьори, за ролята си на таен агент във филма "Сириана" Джордж Клуни се наложило да напълнее с 14 килограма. Агентът, който не е бил на терен от години, е трябвало да бъде претворен от Джордж като човек със "запуснат" вид. "Ядях само пастети около месец. Ядях ги, докато не ми станеше лошо", признава Клуни.

Почти същото е преживяла и Рене Зелуегър, изиграла главната роля в "Дневникът на Бриджит Джоунс". Тя трябвало да качи около 10 килограма, защото в историята героинята й се бори с наднормено тегло. Рене постоянно се тъпчела с торти, кроасани и нездравословни храни.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама