Как да не се изложиш в социалните мрежи по време на празниците


Как да не се изложиш в социалните мрежи по време на празниците
Снимка: iStock/Guliver

Koледа наближава с аромат на глювайн и канела, с вкус на прясно изпечен сладкиш, с топлината на запалена камина в снежна, планинска нощ....Коледа е времето в годината, когато хората отварят сърцата си, стават по-добри, по-мили и хиляди пъти ПО-ДОСАДНИ!!!

За да се предпазите от необмислени действия по време на коледните празници, запазвайки любовта на приятелите си, добрите отношения със семейството си и уважението на фейсбук последователите си, хвърлете едно око на правилата по-долу.

Не споделяйте статуси за метеорологичните условия

Колко и да ви се струва невероятно - всеки от нас има прозорец! Прозорецът служи за гледане навън и най-често, ако не е зает с романтичен чат или не се бори самоотвержено в Candy Crush сага, човек гледа през него и сам осъзнава какво се случва. А и замислете се за Емо Чолаков - ако снегът вали с 1537 поста в минута - Емо няма как да запази работата си.

#Българската Коледа! Спести пост за снега - спаси Емо!

Не качвай снимки на новите си коледни чорапи

Това е зимният еквивалент на летните "два голи крака пред басейн" - къде дебели, къде слаби, къде космати, къде обезкосмени - дет’ се вика кому е нужно?!? Всеки знае, че Коледа наближава, всеки е в Коледно настроение, по-добре обогатете хората с някоя мъдрост за душата отколкото с чорапите си.

#По-важно е да е ти топло на душата, отколкото на краката!

Не си купувайте новогодишна рокля

Така или иначе предстоящите почивни дни ще ядете минимум като прегладнял войнишки отряд след изтощителна битка - рискувате не само да изглеждате като цвърчаща наденичка на скара, но и да спраскате роклята в сюблимния момент, когато с любимия си пожелавате мноооого любов през новата година.

 #Пръсни се от щастие, а не от преяждане!

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама