5 зодии, които ще срещнат любовта до края на април


5 зодии, които ще срещнат любовта до края на април
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите разкриха кои са зодиите, които ще срещнат любовта до края на април. 

Рак

Чакахте дълго пролетта и тя най-после дойде. Този сезон обещава много  романтични мигове за вас. Най-важното е да запазите здравия си разум и проверите чувствата си с напредване на времето. Не бързайте да се разкриете пред партньора си още на първата среща.

Дева

Балансът на емоциите и здравия разум ще ви позволи да изберете най-надеждния от кандидатите ви. Щастливият край на връзката ви е гарантиран, защото най-после ще откриете златната среда - отношения, основани на разум и чувства.

КАКВО НОСИ ЩАСТИЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Скорпион

Не бъдете прекалено взискателни към потенциалния си партньор. Дайте му шанс да се докаже и не бъдете толкова критични към него. Понякога трябва да рискуваме, за да открием истинското щастие. И вие самите няма да забележите как ще се влюбите.

Стрелец

Независимо дали става дума за шеметна мимолетна връзка или обещаващ романс, през април ще бъдете особено неустоими и ще имате голям късмет в любовта. Определено няма да страдате от липса на внимание от срещуположния пол през този месец.

Козирог

Не искате да пропуснете романтичното приключение, което звездите ви подготвят, нали? Отворете сърцето си и няма да съжалявате. Нов човек ще влезе в живота ви и напълно ще го преобърне. Очакват ви прекрасни моменти заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама