Най-силните жени са от тези зодии


Най-силните жени са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Слабият пол отдавна е престанал да се смята за такъв. Много жени са поели отговорност за собствения си живот и безопасност, а понякога и за собствените си мъже. Ето как изглеждат нещата от гледна точка на астролозите.

5 място - Овен

Жената Овен е способна на множество подвизи. Може би напълно неподозираща за това. Нейният характер се основава на силата на духа и разума, както и на безкрайната отговорност. Ситуациите, които изискват пълно отдаване от срана на този знак, обикновено се решават в нейна полза.

4-то място - Лъв

Самият знак е мощен енергиен източник на сила. Удивителната работоспособност в комбинация с чертите на характера (постоянство, отдаденост и много други) ѝ дават правото да не се съмнява в себе си! Жената Лъв е в състояние да защити себе си и близките си всеотдайно по всяко време. Да не забравяме, обаче, че всяка геройска постъпка трябва да се аплодира силно и продължително. Това е най-ценното за Лъва – всеобщото признание на качествата и силата на характера. В противен случай се губи част от ефекта.

НАЙ-УМНИТЕ ХОРА СА ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

3 място - Телец

Понякога, като дори не е сигурен в резултата, Телецът е в състояние да се отдаде на сто процента... Особено когато става въпрос за чувства към семейството и близките. "Планина" - тази дума е подходяща за жената Телец. Можете да разчитате на нея и да сте сигурни, че тя може да се справи с всичко, което стои на плещите ѝ.

2 място - Везни

Балансът на характера, сдържаността и дискретността дават на жените Везни правото да бъдат считани за особено силни. Понякога хладнокръвието спасява повече в екстремни ситуации повече от всичко друго. Силата на Везните също е в тяхната мъдрост и в силата на интуицията им.

1 място - Скорпион

Много често съдбата тества жените Скорпион за силата им. Защо? Защото, както често казват, "дава се според силата". Самоотвержеността и стоманения прът, който е естествено вграден в представителките на този знак, са техните оръжия! Въпреки вътрешната уязвимост, съдбата на представителките на този знак е невероятна. За тях казват: "Можеш да напишеш книга". Очукани от живота и калени в неговите бури, жените Скорпион не се предават, но и не парадират със своята сила и издръжливост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама