Алекс Богданска e готова за деца


Алекс Богданска e готова за деца
Снимка: Стоп кадър

Само два дни преди големия финал на VIP Brother 2017, финалистите вчера имаха много специална задача. Те трябваше да останат насаме със себе си и да напишат есе на тема "Приключението VIP Brother".

В своето есе Алекс Богданска разкри, че е имала много трудни моменти в Къщата. Тя е била раздвоена дали да бъде егоист или да постъпи, както хората очакват от нея.

Красавицата е благодарна, че в изолираната среда на VIP Brother е успяла да намери себе си и въпреки че е влязла сама без нищо, ще излезе от Къщата с цяло състояние, а именно новоизграденото семейство Петканови.

"С Даниел успяхме да създадем нещо, за което щяхме да съжаляваме, ако не се беше случило. Създадохме един нов свят, семейство Петканови!"


Коментаторите в студиото я попитаха дали според нея е пример за подражание на младите и смята ли, че Дани е правилният избор за нея.

"Аз не се имам за добър човек и не се смятам за пример", отговори моделката на въпроса на Любен Дилов-син.

Алекс е категорична, че не съжалява, че е сключила брак с Дани. "Избрах го заради доброто му сърце. Ние си приличаме толкова много по нашия позитивизъм."

Тя също така сподели, че е готова да жертва кариерата си на модел в името на съпруга си и да стане майка.

Макар силната любов между Алекс и Дани, вчера зрителите ги разделиха, тъй като Лудия репортер приключи участието си на метри от финала.

Съпругата му тежко прие новината и не искаше да повярва на случващото се. Дори Джулиана предложи да излезе, за да може семейство Петканови да остане заедно.

Пред Ники Кънчев Дани сподели, че всички съквартиранти са достойни за победители, но негов фаворит разбираемо е Алекс. Tой не скри притеснението си, че заради благия образ, който си създаде във VIP Brother може да загуби работата си при Милен Цветков."Работя на три места, но за две от тях не съм сигурен, че още ме искат", каза той.

Джули, Алекс, Мегз, Марги Хранова и Тото са финалистите на VIP Brother 2017 . Кой ще грабне титлата "любима звезда на България" , предстои да разберем на 10 ноември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама