Алекс Богданска ще трябва да избира между Дани и майка си


Алекс Богданска ще трябва да избира между Дани и майка си
Снимка: OT-DO

Тази вечер във VIP Brother Александра ще се изправи пред най-трудния избор в живота си. Богданска ще се разкъсва между любимия си Даниел и своите родители, а какво ще бъде нейното окончателно решение и ще има ли истинска сватба в Къщата, предстои да разберем.

Вчера видяхме как Дани и Алекс взеха окончателно решение да помолят Big Brother за истинска сватба. Двамата бяха сигурни в решението си, но единственият им страх, този от реакцията на родителите им, се оказа напълно оправдан. След откровен и емоционален разговор с майка си, Алекс се оказа изправена пред огромна дилема – да избере любовта на живота си и да нарани отново своите родители или да послуша майка си и да предаде Даниел. Тази вечер ще видим как Александра ще разтълкува случилото се и ще вземе окончателно решение. Ще победи ли любовта и ще има ли истинска сватба или двамата ще решат всичко да остане просто мисия, поставена им в предаването?

Дали в мисия или заради реална сватба, на булката се полага моминско парти и нашата булка ще го получи. Кумата Джулиана и шаферката Мегз ще се погрижат Алекс да си прекара незабравимо и ще я обсипят с подаръци и изненади. Big Brother също ще отправи своя поздрав към младоженката и ще мобилизира тайно мъжете в Къщата, които ще подготвят специална хореография и буквално ще взривят от положителни емоции отбора на булката.

Предстои един емоционален епизод на VIP Brother, а дали приказката на Алекс и Дани ще завърши с истински щастлив край, или двамата ще решат друго, ще разберем тази вечер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама