Андреа Бочели и Ед Шийрън представиха новото си видео


Андреа Бочели и Ед Шийрън представиха новото си видео
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Андреа Бочели и неговият много добър приятел Ед Шийрън представят вълнуващото видео към новата си съвместна песен "Amo Soltanto Te" – красива история за любовта, пресъздадена от актьори-деца, две от които влизат в ролята на младите изпълнители.

Музиката към песента е написана от Ед Шийрън и брат му Матю, а италианският текст е дело на поп звездата Тициано Феро. Сингълът "Amo Soltanto Te" е включен в новия #1 албум на Бочели "Si", който оглави класациите от двете страни на Атлантическия океан и е сертифициран със златен статус по продажби във Великобритания.

Музикалното видео е заснето в живописната Villa Arvedi във Верона, Италия и представя малките Андреа и Ед в изпълнение на сватбен поздрав за техни близки приятели.

Самата песен излезе в английска версия "This Is The Only Time", изпълнена от Андреа с текст на Ед и създадена специално за новия албум на италианския тенор.

Двамата музиканти се обединяват за нова песен след световния успех на колаборацията им от 2017 г. - "Perfect Symphony", видеото към която е гледано близо 180 млн. пъти.

Андреа Бочели достига 2 исторически места в класации с новия си албум "Si": той е първият класически артист за последните 20 години, изкачил се до #1 в официалния чарт за албуми на Великобритания; едновременно с това, за първи път в кариерата си той оглавява най-престижната класация за албуми Billboard 200.

"Si" е първият албум на Bocelli с изцяло нов материал след 14 години. Освен с Шийрън, изпълнителят се колаборира и с поп сензацията Дуа Липа ("If Only"), супер звездата Джош Гробан ("We Will Meet Once Again") и класическото сопрано Айда Гарифулина ("Ave Maria Pietas").

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама