Ето кой ще ни представи на Евровизия 2020 (видео)

  • Ето кой ще ни представи на Евровизия 2020 (видео)
    Дата: Снимки: БНТ
Дата: 25.11.2019 Снимки: БНТ
Iwoman.bg

Виктория Георгиевa - VICTORIA ще представи България на музикалния конкурс "Евровизия" 2020, който ще се проведе в Ротердам, Холандия.

Младата певица ще бъде 13-ят български участник в надпреварата. Това стана ясно днес на пресконференция с БНТ и партньорите им в проекта от Ligna Group.

Най-новата ѝ песен "I Wanna Know" беше представен в края на юни и се оказа трамплин към първия ѝ договор за международно разпространение. Той бе подписан през септември с британската компания Ostereo.

"В първия момент не можах да го осъзная. Възприемах го като нещо непостижимо, защото преди година се чувствах недооценена заради това, което правя. Но през последната година нещата се промениха - много усърдно работя, започвам да създавам своя музика, все още се уча... и някакси се чувствам много по-уверена. Смятам, че това идва в точния момент и се чувствам много готова за това", каза младата певица след обявяването си за българския представител на "Евровизия" 2020.

Ето какво още каза Виктория пред нашите колеги от Actualno.com:

VICTORIA е от Варна. Участвала е в четвъртото издание на шоуто за таланти X-Factor България, където достига до топ 5. След това започва самостоятелна кариера и издава няколко самостоятелни песни като част от музикалната компания Monte Music. От пролетта на 2018 г. е независим артист и издава два сингъла - "Странни времена" и "I Wanna Know", като вторият е продуциран в Лос Анджелис с екипа работил със Зейн и други утвърдени артисти на световния музикален пазар. Същият проект е избран сред 500-те кандидати на испанския фестивал "Melboss Open" в Мадрид, Испания. Това я прави първият източноевропейски артист на такова престижно събитие. През лятото на 2018 г. завършва летния курс на университета Бъркли във Валенсия.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.