Quantcast

Шоу

Playboy връща голите снимки

  • Playboy връща голите снимки
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 14.02.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

След година "въздържание" най-известното мъжко списание в света Playboy връща голотата на корицата си, а с нея и идентичността си. Това обяви синът на Хю Хефнър - 25-годишният Купър Хефнър, който е художествен директор на списанието в момента.

В съобщение в Twitter Хефнър-младши призна, че свалянето на "горещите" снимки e билo грешка, но сега Playboy е готов да си върне идентичността.

Голотата отново ще стане част от съдържанието на американския Playboy още за мартенския си брой, като с нея ще бъдат върнати и рубриките "Философията на "Плейбой", "Парти шеги". Слоганът "Забавление за мъже" пък ще бъде премахнат от корицата завинаги.

"Ние винаги ще бъдем лайфстайл списание, акцентиращо върху мъжките интереси, но както ролята на половете в обществото се изменя, това трябва да правим и ние", подчертава Хефнър.

В свое друго изявление Хефнър споделя колко много му е липсвало да вижда създаденото от баща му на страниците на Playboy - а именно списание, което не се притеснява да говори открито за сексуалната свобода, но междувременно окуражава и интелигентния диалог между различни социални, философски и религиозни позиции.

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.