Актрисата Неда Спасова щяла да полудее заради режисьора Максим Генчев


Актрисата Неда Спасова щяла да полудее заради режисьора Максим Генчев
Снимка: Instagram

Режисьорът Максим Генчев, който направи филмите "Левски" и "Ботев", наскоро обяви в социалните мрежи, че връща даренията за филма "Караджата". Той разкри също, че много актьори отказват да работят с него.

"Съсловието забрани на артисти, участвали в мои филми, да участват в новия ми проект "Караджата", каза той пред "България Днес".

"Това се случи и с Неда Спасова. Тя ми каза: "Отказвам се, не желая повече да работя с теб, защото ще полудея", сподели още Генчев. Той се опитал да разбере каква е точната причина за отказа на младата актриса, но вместо отговор тя директно го блокирала в социалните мрежи.

Вижте още: Скандално: Шер наела хора, за да отвлекат сина ѝ

"Но това е Неда Спасова все пак, тя е звезда. Всички останали артисти от моите филми просто не си вдигат телефоните. Сякаш не съществувам!", сподели още режисьорът пред ежедневника.

Според него "има негласна уговорка в съсловието да бъдат елиминирани всички артисти, които са работили при мен". "Аз не ги осъждам. Това си е диагноза, актьорската професия. И вече търсиш изява, това е. Нормалните хора, като им се доплаче, се затварят в банята, а артистът гледа да събере повече публика и да се изплаче пред нея", каза Генчев.

Вижте още: Бритни Спиърс спря кранчето на майка си, почна работа като учителка

Режисьорът обясни, че разбира младите артисти за отказа им да участват в проектите му, но не ѝ администрацията в киногилдията, защото, когато кандидатства с различни проекти, го отхвърлят с огромни обиди към сценариите му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама