Амбър Хърд се завръща на екран в ролята на психиатър (ВИДЕО)


Амбър Хърд се завръща на екран в ролята на психиатър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Миналата година по това време приключи едно от най-големите дела на знаменитости през последното десетилетие - Джони Деп срещу Амбър Хърд . Сега изглежда, че и двамата участници в съдебния процес продължават напред в кариерата си. Макар да знаем, че Хърд ще се завърне в ролята си на Мера в "Аквамен и изгубеното кралство", Deadline разкри, че звездата ще се появи в нов трилър, озаглавен "In the Fire".

Дебютирайки в световен мащаб на 69-ия филмов фестивал в Таормина, Сицилия, Хърд ще придружи режисьора на филма Конър Алин и колегата си Едуардо Нориего, за да представи лентата пред света на 24 юни.

Хърд е начело на актьорския състав в ролята на психиатър, който изпреварва времето си. Действието на филма се развива през 1899 г., а психиатърката на Хърд ще пътува до Колумбия, където ще се заеме с най-големия случай в кариерата си - дете, което се колебае между психоза и демонично обладаване. Независимо дали става дума за зловещо същество или за собственото психично заболяване на момчето, симптомите само се влошават, когато започва лечението, като се определя времето, през което психиатърът може да предпази момчето от самото себе си и от другите.

Вижте още: Скандално: Айлин от "Ергенът" засне еротична фотосесия с драг кралици (СНИМКИ)

Въпреки че на фестивала ще се състои и италианската премиера на филми като екшъна "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" и документалния филм "Литъл Ричард: Аз съм всичко", в списъка има още едно заглавие, различно от това на Амбър Хърд, което може да повдигне няколко вежди. След откриването на празненствата в Кан историческата драма "Жана дю Бари" ще отбележи италианската си премиера в Таормина. Интересното в случая е, че тя отбелязва завръщането на бившия на Амбър Хърд, Джони Деп, който е водещ герой във филма.

Със сигурност беше много обсъждан моментът, в който публиката научи, че Деп ще се завърне на екран след продължаващата съдебна битка с Амбър Хърд, така че същото вероятно може да се каже и за завръщането на последната. Макар че той може би е приключил с Холивуд в този му вид и обещава, че няма да се върне към франчайза на Дисни "Карибски пирати", появата на Деп в "Жана дю Бари" изглежда е сигнал, че той е готов да се върне в светлината на прожекторите.

Вижте още: Съсипаха от критики Меган Фокс заради външния вид на синовете ѝ (СНИМКИ)

За Амбър Хърд завръщането ѝ на големия екран в свръхестествения трилър на Конър Алин е дългоочаквано, като единственият друг филм в списъка ѝ е "Аквамен и изгубеното кралство". Бруталната съдебна битка между нея и бившия ѝ остави феновете разделени по средата на кого да вярват, а тези, които бяха в двора на Деп, призоваваха за отмяна на участието на Хърд. За щастие на Хърд и поддръжниците ѝ, снимките на продължението на "Аквамен" вече бяха приключили, като както колегата ѝ Джейсън Момоа, така и режисьорът на филма Джеймс Уан застанаха на страната на Хърд, за да я задържат във филма.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама