Арнолд Шварценегер се завръща на екран (ВИДЕО)


Арнолд Шварценегер се завръща на екран (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Арнолд Шварценегер може да е вече на 75 години, но явно няма намерение да се отказва от актьорската кариера. Той се завръща в екшън попрището за пръв път от години с главна роля в сериала "FUBAR" на Netflix.

Преди часове беше качен кратък трейлър, в който виждаме легендарния актьор от "Терминатор" в новото му превъплъщение.

В шпионския сериал Шварценегер е в ролята на Люк, топ разузнавач, който цял живот е криел работната си самоличност от дъщеря си Ема (Моника Барбаро). Това, което Люк не знае, е, че Ема също е прочут агент на ЦРУ. Когато дуото се свързва с обща мисия, те откриват, че в гардероба им има нещо повече от един голям скелет.

Заедно с Арнолд Шварценегер, Моника Барбаро и Форчън Феймстър, във "FUBAR" участват още Джей Барушел, Анди Бъкли, Барбара Ив Харис ("Бягство от затвора") и др.

Проектът от 8 епизода ще отбележи важен етап за актьора от "Близнаци", тъй като ще бъде първата му главна роля в продукция на малкия екран.

Сериалът може да се похвали не само с големи звезди като Арнолд Шварценегер и Моника Барбаро от "Топ Гън: Маверик", но и FUBAR обещава да внесе горещина с имената, които стоят зад него. Създателят Ник Сантора вече е работил като сценарист на големи заглавия, сред които "Семейство Сопрано", "Закон и ред", "Беглецът", а съвсем наскоро и на хитовия сериал "Ричър" на Prime Video, както и на наскоро излезлия семеен филм на Netflix "Dog Gone".

Що се отнася до добрия стар Арни, от известно време феновете не са го виждали на екран, като последната му голяма поява беше в "Терминатор" през 2019 г.

Сериалът "FUBAR" ще стартира по Netflix на 25 май 2023 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама