Бивши ангели на Victoria’s Secret с разобличаващ подкаст


Бивши ангели на Victoria’s Secret с разобличаващ подкаст

В продължение на десетилетия двама мъже от Victoria's Secret са имали огромна власт. Единият превърнал магазина в успешна световна верига, а другият ръководил модните ревюта на Victoria's Secret, подбирайки собственоръчно моделите, наречени "ангели". Първият бил бившият главен изпълнителен директор Лес Уекснър, а вторият - осъденият сексуален престъпник Джефри Епщайн.

Подкастът, наречен „Fallen Angel“, обещава да изследва по-тъмната страна на марката за бельо, която претърпя ребрандиране по-рано тази година, заменяйки всички модели с успешни жени като Приянка Чопра и Меган Рапино. Осемте епизода ще включват различни модели, които споделят за опита си в империята за луксозно бельо.

Първа пред микрофона застава Бирджит Малкълм, която става част от Victoria's Secret едва на 18 години. Още на прага на моделството и въобще на житейския си път, Бриджит се сдобива с хранително разстройство. Положението излиза извън контрол, но за да работиш за бранда, трябва да се впишеш в изрично посочени стандарти за фигура, грим и прическа.

Ерин Хедъртън също не крие нищо. Още когато я приемат на работа във Victoria's Secret й поставят ултиматум да отслабне. Тя се обръща към диетолог, който ѝ предписва фентермин - близък до амфетамините продукт, както и хормонални инжекции.

И двете красавици, които са успели да загърбят миналото, заявяват, че промените с днешна дата в маркетинг стратегиите на бранда са само привидни и стереотипите далеч не са премахнати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама