Victoria’s Secret се сбогува с емблематичните си “ангели”


Victoria’s Secret се сбогува с емблематичните си “ангели”

Victoria's Secret уволнява емблематичните си "ангели" - моделите, които дефилират по подиума в оскъдно бельо, придружено от ангелски крила. Гигантът на бельо заяви, че брандът поема в нова посока, популяризирайки новия имидж на марката.

ФИЛМИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СА ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ

В интервю за The New York Times, главният изпълнителен директор на Victoria's Secret, Мартин Уотърс, заяви, че ангелите не са "културно значими". „Много се вълнувам, че имаме партньори със свои уникални произход, интереси и страсти, които ще създават революционни колекции, вдъхновяващо съдържание, нови програми и каузи, жизненоважни за жените.” Тези дами, сред които индийската актриса и предприемач Приянка Чопра Джонас и професионалната футболистка и активистка за равенство между половете, Меган Рапиное, ще бъдат лицата и гласовете на марката.

В края на 90-те и началото на 2000-те шоуто на Victoria's Secret играеше ключова роля в определянето на „секси“. Съвсем наскоро то бе критикувано като морално остаряло. Ангелите на Victoria's Secret бяха синоним на марката десетилетия наред и се наложиха като едни от най-известните модели в света – Наоми Кембъл, Жизел Бюндхен, Тайра Банкс, Хайди Клум, Адриана Лима, Джиджи Хадид и редица други.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама