Цензурираха Папи Ханс заради дупетата в новото му видео


Цензурираха Папи Ханс заради дупетата в новото му видео
Снимка: Facebook

Преди броени часове Папи Ханс пусна новото си парче "Мойто Дупе" ft. Мишо Шамара. Както той сам сподели: "Песен за дебрите на човешката душа. Песен за вечната любов. Но предимно - просто песен за дупета". Последното обаче му навлече проблеми заради видеото, в което, разбираемо, се виждат много женски дупепа. Клипът беше рестриктиран от YouTube, недостъпен е за хора под 18 години, а също така се самоизтриват гледания. 

Ето какво написа Папи Ханс във Facebook по този повод:

"Хора, съжалявам, че един задник ще ви занимава с други задници, но темата всъщност не е толкова седалищна. Става въпрос за свобода на изразяването. Както Мартин Димитров каза - цензурата в момента е завидна и за тоталитарния режим. Но с негови, по-добре подбрани думи.

Към този момент клипът е ограничен за лица под 18 години (и иска проверка на лични документи на някои), а на други въобще не им излиза в търсачката на youtube. Както и снощи 20к гледания се самоизтриха пред очите ми. Това последното дори не го чаткам как става.

Проблемът с цензурата е, че той пропуска (и то понякога на случаен принцип) един неуловим от алгоритми фактор - естетика. Защото изкуството и порнографията, скъпи хора, понякога ги дели една добре сложена лампа.

Не ме кефи цялото това. Вредно е. Малоумно е. И във време, в което отвсякъде виждаме инфлуенсърски задници по бански, не може да ограничават дупета в музикален клип.

За черешка просто ще оставя един клип от преди няколко години с над милиярд гледания. После нашия с рестрикциите. А вие преценете кое е естетически по-добро.

После го обяснете на алгоритъм. Дано схване."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама