Чуйте първата песен на Риана от 6 години насам (ВИДЕО)


Чуйте първата песен на Риана от 6 години насам (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

След продължила 6-годишна музикална пауза, през която постигна сериозни успехи в модата  и роди първото си дете, Риана се завърна с нов сингъл. Парчето, озаглавено "Lift Me Up", е включено в саундтрака на най-новия филм "Черната пантера: Уаканда завинаги" от киновселената на "Марвел".

34-годишната Риана пусна новия си сингъл миналия петък, а малко по-късно и видеото към него.

Прочувствената балада "Lift Me Up" е заглавната песен в саундтрака на "Черната пантера: Уаканда завинаги" и отдава почит към живота и наследството на актьора Чадуик Боузман, който в оригиналния филм от 2018 г. изпълняваше главната роля. Боузман почина през август 2020 г. на 43-годишната битка, след като загуби тайно водената с години битка с рак на дебелото черво.

Песента "Lift Me Up" е плод на съвместното сътрудничества на Риана с нигерийската певица Темс, композитора и носител на "Оскар" композитор Лудвиг Йорансон и режисьора на филма Райън Куглър. Напълно е възможно благодарение на парчето Риана да попадне за първи път в надпреварата за наградите "Оскар".

Песента "Lift Me Up" е записана в пет държави и е продуцирана от Йорансон.

Парчето "All the Stars" на Кендрик Ламар и Сиза, което беше създадено за първия филм "Черната пантера", получи номинация за най-добра оригинална песен на наградите "Оскар" през 2019 г. Призът в категорията тогава беше спечелен от Лейди Гага за песента "Shallow" от филма "Роди се звезда". Ексцентричната поп звезда, която се изявява успешно и като актриса, отново може да попадне в надпреварата за наградите на американската киноакадемия с парчето "Hold My Hand" от "Топ Гън: Маверик".

"Черната пантера: Уаканда завинаги" ще тръгне по кината на 11 ноември. На места се появиха публикации, че Риана е записала още две песни за филма, едната от които ще звучи по време на финалните надписи.

Последната солова песен "Love on the Brain" на Риана е отпреди шест години. Сингълът е включен в осмия ѝ студиен албум "Anti", излязъл на музикалния пазар през 2016 г.

Запалените фенове на певицата от години очакват нетърпеливо деветия ѝ албум, за който певицата каза, че ще бъде "пропит от реге" . От 2019 г. изпълнителката на хитовете "Umbrella" и "Diamonds" периодично намеква, че албумът е почти готов.

Колкото до музикалното ѝ завръщане, през септември беше оповестено, че Риана ще бъде водещ изпълнител на шоуто между полувремената на "Супербоул" в Аризона на 12 февруари 2023 г. Финалът на шампионата по американски футбол е най-гледаното годишно събитие по телевизията в САЩ.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама