Давид Гета и Сия със силно послание за любов


Давид Гета и Сия със силно послание за любов
Снимка: Getty Images/Guliver

Давид Гета и Сия представиха експлозивен нов сингъл - "Let’s Love".

"По време на изолацията бях невероятно вдъхновен да издавам музика с ободряваща енергия", казва музикантът. "Обичам да продуцирам клубни парчета, но в същото време сега предпочитам да създавам приятна ("feel-good") музика. "Let's Love" е съобщение за любов, надежда и обединяване на хората отново, а Сия надмина себе си вокално."

Чисто новият химн започва с красивите вокали на Сия преди неустоимото усещане да ни завладее. Сингълът следва многото #1 глобални хитове на дуото, включително "Titanium", който наброява над 1 милиард стрийма, "Flames", който бе най-излъчваната песен в европейското радио през 2018 и "She Wolf (Falling To Pieces)", който има над 500 милиона гледания в YouTube.

По-рано тази година Давид Гета събра над 1,5 милиона долара за битката с COVID-19 с благотворителните си лайфстрийм събития "United At Home" в Маями през април и в Ню Йорк през май.

Със събитието в Маями той влезе в "Световните рекорди на Гинес" за най-много зрители за DJ лайфстрийм сет във Facebook. Той се сдоби и с титлата за най-харесван DJ във Facebook за септември 2020.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама