Димитър Рачков разкри кога стартира шоуто му (ВИДЕО)


Димитър Рачков разкри кога стартира шоуто му (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

От известно време се носят слухове, че Димитър Рачков ще стартира собствено шоу и затова вече не е водещ на "Маскираният певец" и "Като две капки вода". Вчера комикът потвърди това, като разкри, че предаването му стартира на 7 март, неделя, по Нова телевизия. За момента няма информация какво точно ще представлява и в колко часа ще се излъчва.

Актьорът съобщи новината, като публикува кратко клипче в социалните мрежи. В него той е в образа на отшелник, а на едната му ръка е написано "Маги завинаги".

Припомняме, че преди дни самият Магърдич Халваджиян обясни, че двамата не са скарани и каза за актьора, че "е отшелник в момента, в изгнание и си почива".

"Къде е Рачков? Аз все викам така - айде да го оставим малко да почива този човек. Той е отшелник в момента, в изгнание и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят, между мен и Рачков, между компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е почивка, малко", сподели продуцентът в интервю за Мариян Станков - Мон Дьо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама