Маги Халваджиян разкри какво се случва с Рачков


Маги Халваджиян разкри какво се случва с Рачков

От известно време се носят слухове, че Магърдич Халваджиян и Димитър Рачков са развалили отношенията си и това е причината актьорът вече да не е водещ на предаванията на продуцента. Маги реши да сложи край на всички спекулации в интервю за Мариян Станков - Мон Дьо.

"Къде е Рачков? Аз все викам така - айде да го оставим малко да почива този човек. Той е отшелник в момента, в изгнание и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят, между мен и Рачков, между компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е почивка, малко", каза Халвджиян в "Неделята на NOVA".

Новият сезон на предаването "Като две капки вода", продуцирано от него, стартира на 22 февруари. На сцената на изданието Аll Stars ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

След майсторските им превъплъщения в различни образи в изминалите сезони на предаването, те ще дадат всичко от себе си, за да се справят с новите предизвикателства още по-впечатляващо.

Този сезон водещи ще бъдат Васил Василев-Зуека, а Герасим Георгиев-Геро ще замести Димитър Рачков.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама