Дългоочаквана целувка във "Фермата" е вече факт


Дългоочаквана целувка във "Фермата" е вече факт
Снимка: Facebook

Още преди седмици двама от участниците в седмия сезон на "Фермата" показаха, че имат чувства един към друг. Цвети и Виктор не скриха, че има химия между тях, но въпреки това нито един от двамата не предприе по-сериозна крачка. До снощи, когато влюбеното момиче реши да действа и го целуна страстно.

Първата крачка направи Цвети и обясни колебанието на Виктор така: "Той не зацикли, просто харесва по-доминантни жени". Строителят естествено ѝ отговори и дори пожела това да се повтори. Виктор и бившата стюардеса Цвети се целунаха страстно пред всички, които ги аплодираха. Съфермерите чакаха тази целувка от седмици и бяха много щастливи за двамата влюбени.


УЧАСТНИЧКА ВЪВ ФЕРМАТА РАЗПЛАКА ТЕЛЕВИЗИОННА ВОДЕЩА

А как се стигна до тази чакана целувка?

Един от участниците във "Фермата" - Ивайло, провокира Виктор да влезе в ролята на сваляч и да покаже чувствата си към младата Цвети. Докато се реши да действа, красавицата се приближи към него и първа го целуна. Виктор веднага отговори, като я притисна силно в обятията си.

"Колко е чиста тази любов! Всичко е толкова истинско! Все едно и двамата са деца, които за първи път преживяват това чувство", коментира развълнувано Лора, най-младата участничка в риалито.

Интересното в случая е, че Виктор сподели, че има приятелка, но държи младата жена в тайна, а във Facebook все още се води "необвързан". В следващите епизоди на риалити формата ще се разбере как ще се развият нещата с Цвети и Виктор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама