Ергенът остави без роза Габи Бланко: Не те понасям, изрод! (ВИДЕО)


Ергенът остави без роза Габи Бланко: Не те понасям, изрод! (ВИДЕО)
Снимка: стоп кадър

Една от най-колоритните участнички в риалитито "Ергенът", Габриела Бланко, остана без роза от Евгени и вчера си тръгна от предаването.

Вижте още: Габриела втрещи ергена Евгени с религиозни познания (ВИДЕО) 

Тя обаче надмина себе си в последната си вечер в къщата. Не пропусна да се опита за пореден път да унижи най-големите си врагове в предаването - Пам и Елена. Огромният скандал, който сякаш се заформи от нищото, този път мина всички граници на добрия тон.

"Пам, спри да се възползваш от килограмите си, от състоянието ти и от каквото и да е, защото вече ми дойде до тук от наранените и чувствителните", каза Бланко.

Елена, която се опита да защити Пам, стана следващата жертва на устата Габи.

"Мразя те, не мога да те гледам, вбесяваш ме как се правиш на толкова умна постоянно. Не те понасям, изрод!", продължи да крещи Бланко.

Всички момичета в къщата се шокираха от поведението на Габи. Единствената, която се застъпи за Бланко, беше Валерия. "Защитничката на животните не може да не защити едно зло куче", коментира Елена.

Очевидно арогантното поведение на Габи този път не се понрави и на Евгени, който по всичко личи, че не даде роза на устата участничка като наказателен вот срещу вербалната агресия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама