Габриела втрещи ергена Евгени с религиозните си познания (ВИДЕО)


Габриела втрещи ергена Евгени с религиозните си познания (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Габриела, която в снощния епизод на предаването "Ергенът" всячески се опитваше да прекара време с Евгени, но той все избираше компанията на други участнички, стана причина модната предприемачка да прекара повече от необходимото време с чаша вино в ръка.

Вижте още: Георги шокира зрителите на Survivor: Жената е под мъжа цял живот (ВИДЕО)

Още в началото на вечерта между Габриела и иначе миловидния Евгени се заформи конфликт, когато самоуверената Габи поиска той да изсвири нещо на пианото, а ергенът категорично ѝ отказа с думите: "Аз да не съм джубокс".

И макар че тези думи много разстроиха Габи, тя успя в края на вечерта да издебне Евгени и прекъсна срещата му със стеснителната Виктория.

Вижте още: Айлин от "Ергенът" проговори за произхода си (ВИДЕО)

Габриела, която определя себе си като жена с интернационален опит, искаше да впечатли Евгени с разкази за престоя ѝ в Мексико, но това, което не просто впечатли, а направо втрещи ергена бяха религиозните ѝ познания.

"Моето име Габриела идва от Архангел Гавраил, който е предизвестил, че Дева Мария е зачела от Исус", сподели Габриела.

Тя продължи да разказва впечатляващи истории от живота си, като повечето думи не ѝ идваха на български, но тя запълваше паузите с изрази на английски. Явно самоуверената Габриела не успя да заинтригува достатъчно Евгени, защото остана без роза и си тръгна от шоуто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама