Габи Бланко за обилните закуски на Пам: Глиган Пешо е много настървена (ВИДЕО)


Габи Бланко за обилните закуски на Пам: Глиган Пешо е много настървена (ВИДЕО)
Снимка: facebook

Обилните закуски с палачинки на закръглената Пам станаха причина за нова доза обиди от страна на нейните най-големи врагове - Габи Бланко и Елисавета.

Вижте още: Габи Блано вдигна грандиозен скандал: Не ми дреме, Евгени взе страната на врагинята (ВИДЕО)

Рано сутринта, докато останалите момичета, които се борят за сърцето на Евгени, пиеха кафе, Пам се бореше с тиган за палачинки. Есеисткта, която още с влизането си в риалитито "Ергенът" заяви, че не се приеснява от наднорменото си тегло, доказа, че предпочита да си угажда с храна, отколкото да спазва строги диети.

А закуската, която Пам си направи с палачинки и други лакомства, истински издразниха Бланко и Елисавета.

"Какво да кажа за Глиган Пешо, че не спира да тъпче?! Глиган Пешо е много настървен, ако не е хапнал за закуска 10 филийки. Ящна е. Не е фиданка и то е очевидно", подигра се устата Габи.

Елисавета също поднесе своята доза язвителни коментари за есеистката.

Вижте още: Елена успя да си открадне целувка от ергена Евгени (ВИДЕО)

"Пам яде на закуска какво ли не. Каквото има в хладилника - това е в чинията ѝ. Започваме с 10 филийки хляб. След това е каквото има в хладилника - шунки, боб, фъстъчено масло върху някои от филийките. Само сланина няма, мисля че, ако имаше сланина вече щеше да си я е нарязала. Аз, за да съм слаба спортувам, храня се здравословно, не ям по 20 филии на закуска. Това просто е лакомия", кометира Елисавета

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама