Ето какво сподели Мажена след отпадането от "Фермата"


Ето какво сподели Мажена след отпадането от "Фермата"
Снимка: bTV

Емоционална и силно турболентна седмица преживяха най-възрастните участници във "Фермата". Гинекологът Мажена Панова и автотенекеджията Гечо Гечев си тръгнаха завинаги от предаването. Всяка жена може да постигне мечтите си, независимо от възрастта си, доказа 56-годишната Мажена на Арената в събота вечер. Въпреки че падна с 4 на 11 от многодетната майка и шампионка от шестия сезон на "Фермата" Веселка Маринова, лекарката показа огромен хъс и воля за победа.

"Във "Фермата" исках да избягам от ежедневието и да се предизвикам. Като подарък от предаването си взимам емоцията, приятелството и опита. Доказах, че жените на моята възраст не трябва да се отказват, а да грабват всеки момент от живота, защото всяка секунда е уникално преживяване", заяви кипящата от енергия участничка, която е родена в Полша, но от години работи в България и се радва на огромно уважение сред пациентите си.

Както вече ви съобщихме, автотенекеджията от село Голец, който живее в Лиеж, Белгия, беше дисквалифициран служебно. От продукцията го отстраниха, след като удари по рамото треньорката по художествена гимнастика Валерия Дочева преди старта на игра по пейнтбол, защото реши, че тя не спазва инструктажа за боравене с оръжието. Според правилата на "Фермата" обаче, физическите удари между участници са абсолютно забранени, затова Гечо си тръгна завинаги от надпреварата за 100 000 лева.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама