Ето кои са участниците в новия сезон на Hell`s Kitchen (СНИМКИ)


Ето кои са участниците в новия сезон на Hell`s Kitchen (СНИМКИ)
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Сезонът на риалити предаванията вече е тук! Снощи стартира поредният формат - Hell's Kitchen, който се очертава да бъде пряка конкуренция на Dancing Stars. Ето и кои са амбициозните хоби готвачи, които ще се борят за одобрението на шеф Виктор Ангелов и за голямата награда. 

Вижте още: Божана Кацарова: Бях се напила и „направила“, не разбрах, че ми е счупен кракът (ВИДЕО)

Никол

Никол е един от най-опитните готвачи в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя е работила в един от 50-те най-добри ресторанти в света. Определя се като силен лидер. Завършила е в академия “Льо Кордон Бльо”. Живее в Испания и се е върнала в България специално заради кулинарното риалити.

Георги

Георги е на 32 години от гр. Варна. Знае, че иска да се занимава с кулинария още от ранна детска възраст. Стига до позицията на главен готвач в хотел Rosewood в Лондон, където приготвя ястия за редица световни знаменитости, включително и английската кралица - Елизабет II. Определя се като отборен играч, който е винаги готов да направи всичко в името на екипа си.

Симона

Симона е брокер на недвижими имоти и хоби готвач. Определя се като суетна личност, която обаче е много повече от външността си. Има профил в TikTok с почти 20 000 последователи. Влиза в предаването, за да покаже, че не е нужна диплома, за да е добър кулинар и че любител също може да спечели предаването.

Вижте още: "Като две капки вода" започна: Вижте участниците и победителя от снощи (СНИМКИ)

Магдалена

Магдалена е носителка на титлата “Мисис Баба” 2022, както и на титлата “Топ Баба на Вселената” за 2023г. Тя е любител кулинар, който специализира в печива и традиционната българска кухня. От 4 години е и кмет на своето населено място - село Върбешница.

Владимира

Владимира работи като преводач в градския съд в Барселона. Тя е изключително популярна и с втората си професия, която развива като част от кино индустрията за възрастни, като е работила с някои от най-големите компании в този бранш. Живее в Испания повече от 20 години и се прибира специално, за да участва в Hell’s Kitchen.

Чоткин

Чоткин e роден в с. Червен Бряг, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Полина

Полина има свой собствен транспортен бизнес, който е започнала и развила от нулата. Майсторка е в сладкарството и печивата. Определя се като борбена и издръжлива - качества, които смята, че ще ѝ бъдат от изключителна полза в предаването. Мечтае някой ден да отвори своя собствена сладкарница.

Вижте още: Джъстин Тимбърлейк изневерил с модел на Playboy

Керан

Керан завършва класически балет в Националното училище за танцови изкуства, но в момента се занимава главно с модерен балет. Обича да привлича вниманието върху себе си. Работи от 17-годишен и е съсобственик на най-големия рибен ресторант във Варна. Влиза в Hell’s Kitchen, за да разбере дали кулинарията наистина е правилният път за него.

Пламен

Пламен е IT специалист със своя собствена софтуерна компания. Притежава и малък бизнес за деконструирано суши, който развива заедно със своята приятелка. Голям фен е на предаването и най-после събира смелост да се запише на кастинг. Обича да обикаля света и да събира кулинарни идеи и знания, които да прилага в собствената си кухня.

Царина

Царина е машинен оператор във военен завод. В продължение на 7 години е била управител на заведение. Определя се като работохолик, а най-силното й качество в кухнята е дисциплината. За нея влизането в Hell’s Kitchen е сбъдната мечта и няма търпение да премине през всички изпитания в предаването - от паденията до върховете.

Димитър

Димитър обича бързите скорости, спорта и високия адреналин. Има 13-годишен опит в кулинарията. Работил е в закусвални, училища, гостилници, ресторанти със звезди Мишлен, а в момента е персонален готвач на няколко семейства. От 2016 година живее в Калифорния и се връща специално за участието в Hell’s Kitchen.

Чимидова

Чимидова управлява свое собствено заведение в гр. Равда повече от 20 години. Освен собственик, тя е и главен готвач, като работи с меню изготвено от самата нея. Отдадена е изцяло на семейството и бизнеса си. Определя се като алфа играч, обича да се чува нейната дума и е безкомпромисна в кухнята. Смята, че би могла безпроблемно да се пригоди към всеки тип характер, който би срещнала в Hell’s Kitchen.

Галин

Галин живее и работи в гр. Томбах, Германия вече повече от 15 години. В момента е су-шеф в ресторанта на четиризвезден хотел, в който е работил баща му. След поредица от злополучия, които са му попречили да участва в предаването до момента, Галин е решен да направи всичко възможно и да остави ярка следа в историята на Hell’s Kitchen.

Светла

Светла е собственик на 2 ресторанта и 4 магазина за хранителни стоки. Споделя, че до момента е успяла да стане истински добра във всичко, с което се е захванала. Управлява кухните си с твърда ръка и не понася мързеливите хора както в ежедневието си, така и на работа. В Hell’s Kitchen Светла вижда себе си като потенциален лидер, а конкуренцията по-скоро я мотивира, отколкото да я плаши.

Славейко

Славейко е бивш футболист, преминал през всички звена в кухнята. Обича да спортува и да изглежда добре. В работата си изисква отговорност, точност и внимание към детайла както от останалите, така и от самия себе си. Смята, че между него и шампиона от Hell’s Kitchen 5 Станислав има много общи черти, които ще му помогнат да стигне напред в състезанието.

Николай

Николай е най-младият участник в този сезон на Hell’s Kitchen. Той е едва на 19 години, родом от с. Шивачево. В момента живее в Пловдив и работи в голяма верига ресторанти. Обича партитата и да се забавлява. Готов е да бъде подценен от всички по-опитни от него готвачи и да им покаже на какво всъщност е способен.

Камелия

Камелия определя кулинарията като своята най-голяма страст. Нарича всяка своя чиния “произведение на изкуството”. Не обича да я подценяват само заради възрастта ѝ. Тя е сигурна в себе си и своите умения. Дошла е, за да покори Hell’s Kitchen и да открадне сърцето на шеф Ангелов, превръщайки се в неговата нова любимка.

Иван

Иван работи като готвач на топла кухня в бар-ресторант в София. Определя се като 10 пъти по-добър и 1000 пъти по-амбициран от Виктор Ковачев (участник в 5 сезон на Hell’s Kitchen). Мечтае да живее и работи в САЩ, като участието в Кухнята на Ада е поредното стъпало към осъществяването на целта му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама