Ето кои са участниците в новия сезон на Hell`s Kitchen (СНИМКИ)


Ето кои са участниците в новия сезон на Hell`s Kitchen (СНИМКИ)
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Сезонът на риалити предаванията вече е тук! Снощи стартира поредният формат - Hell's Kitchen, който се очертава да бъде пряка конкуренция на Dancing Stars. Ето и кои са амбициозните хоби готвачи, които ще се борят за одобрението на шеф Виктор Ангелов и за голямата награда. 

Вижте още: Божана Кацарова: Бях се напила и „направила“, не разбрах, че ми е счупен кракът (ВИДЕО)

Никол

Никол е един от най-опитните готвачи в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя е работила в един от 50-те най-добри ресторанти в света. Определя се като силен лидер. Завършила е в академия “Льо Кордон Бльо”. Живее в Испания и се е върнала в България специално заради кулинарното риалити.

Георги

Георги е на 32 години от гр. Варна. Знае, че иска да се занимава с кулинария още от ранна детска възраст. Стига до позицията на главен готвач в хотел Rosewood в Лондон, където приготвя ястия за редица световни знаменитости, включително и английската кралица - Елизабет II. Определя се като отборен играч, който е винаги готов да направи всичко в името на екипа си.

Симона

Симона е брокер на недвижими имоти и хоби готвач. Определя се като суетна личност, която обаче е много повече от външността си. Има профил в TikTok с почти 20 000 последователи. Влиза в предаването, за да покаже, че не е нужна диплома, за да е добър кулинар и че любител също може да спечели предаването.

Вижте още: "Като две капки вода" започна: Вижте участниците и победителя от снощи (СНИМКИ)

Магдалена

Магдалена е носителка на титлата “Мисис Баба” 2022, както и на титлата “Топ Баба на Вселената” за 2023г. Тя е любител кулинар, който специализира в печива и традиционната българска кухня. От 4 години е и кмет на своето населено място - село Върбешница.

Владимира

Владимира работи като преводач в градския съд в Барселона. Тя е изключително популярна и с втората си професия, която развива като част от кино индустрията за възрастни, като е работила с някои от най-големите компании в този бранш. Живее в Испания повече от 20 години и се прибира специално, за да участва в Hell’s Kitchen.

Чоткин

Чоткин e роден в с. Червен Бряг, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Полина

Полина има свой собствен транспортен бизнес, който е започнала и развила от нулата. Майсторка е в сладкарството и печивата. Определя се като борбена и издръжлива - качества, които смята, че ще ѝ бъдат от изключителна полза в предаването. Мечтае някой ден да отвори своя собствена сладкарница.

Вижте още: Джъстин Тимбърлейк изневерил с модел на Playboy

Керан

Керан завършва класически балет в Националното училище за танцови изкуства, но в момента се занимава главно с модерен балет. Обича да привлича вниманието върху себе си. Работи от 17-годишен и е съсобственик на най-големия рибен ресторант във Варна. Влиза в Hell’s Kitchen, за да разбере дали кулинарията наистина е правилният път за него.

Пламен

Пламен е IT специалист със своя собствена софтуерна компания. Притежава и малък бизнес за деконструирано суши, който развива заедно със своята приятелка. Голям фен е на предаването и най-после събира смелост да се запише на кастинг. Обича да обикаля света и да събира кулинарни идеи и знания, които да прилага в собствената си кухня.

Царина

Царина е машинен оператор във военен завод. В продължение на 7 години е била управител на заведение. Определя се като работохолик, а най-силното й качество в кухнята е дисциплината. За нея влизането в Hell’s Kitchen е сбъдната мечта и няма търпение да премине през всички изпитания в предаването - от паденията до върховете.

Димитър

Димитър обича бързите скорости, спорта и високия адреналин. Има 13-годишен опит в кулинарията. Работил е в закусвални, училища, гостилници, ресторанти със звезди Мишлен, а в момента е персонален готвач на няколко семейства. От 2016 година живее в Калифорния и се връща специално за участието в Hell’s Kitchen.

Чимидова

Чимидова управлява свое собствено заведение в гр. Равда повече от 20 години. Освен собственик, тя е и главен готвач, като работи с меню изготвено от самата нея. Отдадена е изцяло на семейството и бизнеса си. Определя се като алфа играч, обича да се чува нейната дума и е безкомпромисна в кухнята. Смята, че би могла безпроблемно да се пригоди към всеки тип характер, който би срещнала в Hell’s Kitchen.

Галин

Галин живее и работи в гр. Томбах, Германия вече повече от 15 години. В момента е су-шеф в ресторанта на четиризвезден хотел, в който е работил баща му. След поредица от злополучия, които са му попречили да участва в предаването до момента, Галин е решен да направи всичко възможно и да остави ярка следа в историята на Hell’s Kitchen.

Светла

Светла е собственик на 2 ресторанта и 4 магазина за хранителни стоки. Споделя, че до момента е успяла да стане истински добра във всичко, с което се е захванала. Управлява кухните си с твърда ръка и не понася мързеливите хора както в ежедневието си, така и на работа. В Hell’s Kitchen Светла вижда себе си като потенциален лидер, а конкуренцията по-скоро я мотивира, отколкото да я плаши.

Славейко

Славейко е бивш футболист, преминал през всички звена в кухнята. Обича да спортува и да изглежда добре. В работата си изисква отговорност, точност и внимание към детайла както от останалите, така и от самия себе си. Смята, че между него и шампиона от Hell’s Kitchen 5 Станислав има много общи черти, които ще му помогнат да стигне напред в състезанието.

Николай

Николай е най-младият участник в този сезон на Hell’s Kitchen. Той е едва на 19 години, родом от с. Шивачево. В момента живее в Пловдив и работи в голяма верига ресторанти. Обича партитата и да се забавлява. Готов е да бъде подценен от всички по-опитни от него готвачи и да им покаже на какво всъщност е способен.

Камелия

Камелия определя кулинарията като своята най-голяма страст. Нарича всяка своя чиния “произведение на изкуството”. Не обича да я подценяват само заради възрастта ѝ. Тя е сигурна в себе си и своите умения. Дошла е, за да покори Hell’s Kitchen и да открадне сърцето на шеф Ангелов, превръщайки се в неговата нова любимка.

Иван

Иван работи като готвач на топла кухня в бар-ресторант в София. Определя се като 10 пъти по-добър и 1000 пъти по-амбициран от Виктор Ковачев (участник в 5 сезон на Hell’s Kitchen). Мечтае да живее и работи в САЩ, като участието в Кухнята на Ада е поредното стъпало към осъществяването на целта му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама