Ето кои звезди влизат в "Като две капки вода" (СНИМКА)


Ето кои звезди влизат в "Като две капки вода" (СНИМКА)
Снимка: "Като две капки вода"/Facebook

"Като две капки вода" се завръща в българския ефир на 18 февруари в 20 часа. По традиция водещите ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. 

Подобно на миналата година, преди официалното началото на новия сезон обаче ще има специално издание - благотворителна вечер, озаглавена "Като две капки вода за всяко дете". На сцената ще се появят 8 дуета, включващи български звезди и талантливи деца. Капманията се осъществява с подкрепата на УНИЦЕФ България и този път застава зад каузата за борба срещу насилието срещу деца.

Вижте още: Мартин Елвиса: Приемам всички обиди на Емануела, това е защитната ѝ реакция (ВИДЕО)

Кой ще вземе участие?

Популярните лица, които ще са част от дуетите са Владимир Михайлов, Веселин Маринов, Александър Сано, Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро и Славин Славчев.

Набраните по време на "Като две капки вода за всяко дете" средства ще помогнат на УНИЦЕФ да работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие - "Зона ЗаКрила", както и за превенция и реакция в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама