Мартин Елвиса: Приемам всички обиди на Емануела, това е защитната ѝ реакция (ВИДЕО)


Мартин Елвиса: Приемам всички обиди на Емануела, това е защитната ѝ реакция (ВИДЕО)
Снимка: "Игри на волята"/Facebook

Мартин Николов-Елвиса влезе в „Игри на волята“ като бившата половинка на Емануела, но в хода на предаването успя да се утвърди като безпардонен стратег с доста объркани морални ценности. По време на участието си в „Игри на волята“, Емануела не успя да сдържи емоциите си и избухна по негов адрес. Какво каза можете да си припомните ТУКЯвно е дошъл денят за разплата – Мартин гостува на Мон Дьо в ефира на NOVA.

Kакво каза за Емануела?

"Най-отвратителните неща, които съм чел за себе си са, че съм параноиден шизофреник, алкохолик, педофил, комарджия, който може да проиграе всичко, което има. Това са думи на Емануела и аз знам защо го прави. Не съм й сърдит, защото знам причината да го прави. Това е нейната защитна реакция. В резултат на нашата раздяла. Аз съм готов да приема всичките обиди, които тя е избълвала и ще избълва по мой адрес. Може би това е цената, която трябва да платя заради някакви мои прегрешения."

Вижте още: Вижте част от участничките в "Ергенът" 3 (ВИДЕО)

Какви са отношенията му с Денислава?

Мартин разказва, че с Денислава томахавката е заровена. Говорил и с Виолета, която му казала, че е по-тънкообиден отколкото трябва.

"Каза, че не бива да приемам нещата толкова лично. С нея си казахме каквото имахме един на друг още вътре в предаването. Никога не съм имал сексуално привличане към Денислава. Не успях да ѝ простя думите по мой адрес, след като напуснах нашето племе. Няколко пъти съм я подминавал, когато сме се засичали. Но скоро седнахме и поговорихме, извини ми се много пъти. Но се надявам с времето да оправим отношенията си", категоричен е той.

Елвиса споделя още, че след "Игри на волята" се чувства още по-секси от преди това. "Смятам, че имам нужната харизма, за да впечатля една жена", посочи с усмивка бизнесменът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама