Ето кой се крие зад една от най-обичаните маски в "Маскираният певец"


Ето кой се крие зад една от най-обичаните маски в "Маскираният певец"
Снимка: Facebook

Една от любимите маски в шоуто "Маскираният певец" е сладкият Гъбарко. Той успя да усмихне и малки, и големи, а също така показа завидни музикални умения.

В социалните мрежи много хора споделят, че са познали този невероятен глас и смятат, че зад костюма на Гъбарко е скрита талантливата певица Михаела Маринова, която спечели първия сезон на шоуто. Тогава тя беше зад маската на "Гарвана" и се справи перфектно, тъй като заблуди всички до самия финал. Никой не я разпозна и при свалянето на маската предизвика учудване, а зрителите и менторите останаха с отворена уста. 

Хората смятат, че тя отново участва в шоуто, но този път са разпознали гласа ѝ на няколко пъти. Михаела е много талантлива и със сигурност може да изпълни всяка една песен и то по фантастичен начин.

В "Маскираният певец" вече паднаха цели 6 маски, а тази събота се очаква да падне още една. Циркът се оказа Боби Ваклинов, Куфарът - Калин Вельов, Гларусът - Дарин Ангелов, прекрасната Дара Екимова се криеше зад маската на Порцеланът, Малинката бе Лейди Би, а талантливата Рени се оказа под маската на Букетът.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама