Ето коя е голямата победителка в „Ергенът”


Ето коя е голямата победителка в „Ергенът”
Снимка: bTV

"Ергенът" се превърна в едно от най-гледаните и коментирани предавания в българския ефир. Продукцията стъпи за първи път на българска земя, но успя да прикове вниманието на зрителите всеки четвъртък и петък. Някои от участничките във формата бяха харесвани от зрителите, други бяха доста осмивани, а трети все още са ненавиждани. Едно е сигурно – „Ергенът” успя да предизвика редица емоции у своите фенове.

Само ден преди финала, Александра изненадващо си тръгна от "Ергенът". Психоложката обясни, че е взела това трудно решение, тъй като е била разочарована от Виктор Стоянов, защото не я е защитил в конфликта ѝ с Виктория и е „наградил агресията с цвете”. С това си решение Александра остави две финалистки – Дениз и Виктория.

И ето, че голямата победителка, спечелила сърцето на Виктор Стоянов, е Виктория Капитонова. 

"Ти прекрачи прага на това приключение последна и знам, че в това има пръст съдбата. Обичам всички несъвършенства на характера ти, защото те правят истинска. За мен жената до мен и майката на децата ми трябва да е точно такава - да е горда, непреклонна и да пази семейството си с цената на всичко. Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността! Затова, в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предложението ми да задълбочим чувствата си в реалния живот!", бяха думите на Виктор.

"Искрено се надявам нашите отношения да станат по-красиви и интересни, когато сме вече навън. Това е краят на нашето приключение, но се надявам, че е начало на нещо голямо, което предстои да ни се случи", категорична беше Виктория.

След като беше излъчен финалът на "Ергенът", самият Виктор  обаче разкри в "Шоуто на Николаос Цитиридис", че тяхната история не е продължила след края на предаването. Причината? Двамата бързо са разбрали, че нещата не са такива, каквито са си ги представяли и определено не са един за друг. 

Относно снимката, която се появи в социалните мрежи, на която той е в софийско заведение с Александра, Виктор отговори така: "Не мога да коментирам какви са отношенията ни в момента, тъй като съм джентълмен". По този начин той нито отрече, нито потвърди, че всъщност тя е жената, която е спечелила сърцето му. 

Вижте във видео какво предстои на Виктор след "Ергенът"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама