Ето къде участничките от “Ергенът” прекарват летните си почивки (СНИМКИ)


Ето къде  участничките от “Ергенът” прекарват летните си почивки (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Астрономическото лято вече настъпи, но мнозина са в лятно настроение от доста преди това. Като например, участничките от “Ергенът”. Дамите, които дадоха всичко от себе си, за да спечелят сърцето на Виктор Стоянов, разпускат на най-различни места по света и у нас.

Елвира, която напусна формата рано, но пък остави следа с високия си морал, се е носила на крилете на любовта на доста екзотично място. В компанията на половинката си Александър, който е футболен анализатор, са се насладили на приказните Малдиви - изпробвали са парасейлинг, плували са с акули, карали са каяк и какво ли още не.

По всичко личи, че Деница Дишкова все още няма мъж до себе си, но това не ѝ пречи да граби от живота с пълни шепи. Тя е била на екскурзия до Прага в изцяло женска компания.

Александра Гърдева, която напусна сама шоуто, прекарва голяма част от времето си в компанията на друга участничка - Ева. Двете се разхождат из София и не само - вчера качиха сторита от с.Стаматово, където е израснала Александра.

Дениз, Благовеста, Людмила и Виктория пък отмарят заедно на Свети Влас. Момичетата са там от няколко дни и по всичко личи, че си изкарват супер!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама