Гал Гадот е новата Клеопатра


Гал Гадот е новата Клеопатра
Снимка: Getty Images/Guliver

Режисьорът на "Жената-чудо" и "Жената-чудо 1984" Пати Дженкинс и звездата от блокбастъра Гал Гадот ще се съберат отново, за да пресъздадат историческата биографична драма "Клеопатра", съобщи "Дедлайн".

Paramount е спечелила правата за екранизация, побеждавайки гиганти като Universal, Warner Bros, Netflix и Apple. Проектът трябва да стартира в близко бъдеще.

Сценарият ще бъде написан от Лаета Калогридис, известна с работата си по проекти като "Алита: Боен ангел" (2019), "Терминатор: Генезис" (2015), "Злокобен остров" (2010) и други.

Преди Гал Гадот, последната кралица на Египет е изиграна от Вивиан Лий, София Лорен, Моника Белучи и други. Счита се, че най-добрият образ е този на Елизабет Тейлър в драмата "Клеопатра" (1963) на Джоузеф Лео Манкевич. Въпреки факта, че лентата постигна успех в боксофисите и получи девет номинации за "Оскар", в четири от които стана лауреат, тя едва не доведе до фалит студиото 20th Century Fox. Историческата драма от 1963 г. струва тогава повече от всеки друг филм.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама